Nu öppnar vi portarna till Star Camp 2017

12 juni 2017 11:44
Star Camp 2017

Nu drar Star Camp 2017 igång. Vi hälsar alla innebandysugna barn och ungdomar välkomna till den artonde upplagan av Pixbo Wallenstams sommarcamp.

I år väntas närmare 700 lägerdeltagare fördelade på fyra veckor. Deltagarna kommer från tretton nationer. De mest långväga gästerna kommer från Kina och Ryssland.


Målsättningen med Star Camp är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från de flesta av världens innebandyländer. Man behöver inte spela i någon förening för att deltaga. Man kan komma ensam, med några kompisar eller med hela sitt lag! Alla är välkomna!

LÄGERVECKOR 2017

v 1: lördag 17 juni - torsdag 22 juni

v 2: söndag 25 juni - fredag 30 juni

v 3: söndag 2 juli - fredag 7 juli

v 4: söndag 9 juli - fredag 14 juli

Man bjuds på träning enligt Pixbo Wallenstams modell med betoning på lek, teknik och mycket spel. Vi genomför två träningspass om dagen. Våra erfarna ledare ger personliga råd och tips för att man skall kunna bli en bättre innebandyspelare. Träningen sker i vårt högklassiga sportcenter i Mölnlycke centrum. Veckan avslutas med en turnering. Här deltar och möts alla lägerdeltagare. Turneringen spelas i två av våra fyra hallar.

Läs mer på www.starcamp.se >