Lördag
28 Okt 1 match
Söndag
29 Okt 1 match
Lördag
11 Nov 2 matcher
Onsdag
15 Nov 1 match
Fredag
17 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Torsdag
23 Nov 1 match
Söndag
26 Nov 1 match
Onsdag
29 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Torsdag
14 Dec 1 match
Idag 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Torsdag
04 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 2 matcher
Onsdag
10 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Onsdag
17 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 2 matcher
Onsdag
24 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 2 matcher

Pressmeddelande: Eliska Krupnova fortsätter i Pixbo Wallenstam ytterligare två år

30 juni 2017 00:20
SSL Silly Dam

Eliska Krupnova kom till Pixbo Wallenstam säsongen 2015-2016 och fick vara med och vinna SM-guld första säsongen och Champions cup-guld den andra säsongen.

Eliska har nu bestämt sig för att skriva på för ytterligare två år med Pixbo Wallenstam.


Pixbo Wallenstams huvudtränare Per Tjusberg tror att Eliska kommer att göra ett ordentligt avtryck i SSL den säsong som kommer.

– Att Eliska väljer att fortsätta sin satsning med oss känns oerhört bra. Med sin spelskicklighet, räckvidd och internationella rutin är hon en nyckelspelare i jakten på SM-guldet. Jag vet att hon känner en revanschlusta och vill göra ett ännu större avtryck i SSL. Det lovar gott, säger Per Tjusberg.

Eliska Krupnova har under sina två år i Sverige studerat till en mastersexamen på Göteborgs universitet och kombinerat studier med innebandyspel i SSL. Hon förklarar varför hon förlänger.

– SSL är världens bästa liga och jag njuter av att spela på den högsta möjliga nivån. Jag studerar också på Göteborgs universitet och gillar Göteborg som stad.

Eliska har nu varit två säsonger i Pixbo Wallenstam och ser fram mot två nya säsonger.

– Pixbo Wallenstam är ett bra lag med en väldigt bra laganda och vi kämpar tillsammans. Jag tror att denna säsong blir bättre än förra och vi siktar på SM-final. Jag själv vill ha roligt på alla träningar och matcher, då det är en viktig nyckel till att prestera bra. Jag vill också vara en av spelarna som leder laget framåt och ska göra mitt bästa för att bidra med det jag kan. Sedan vill jag givetvis vinna ett nytt SM-guld.

– Eliska Krupnova är en viktig kugge i vårt damlag. Trots sin ungdom har hon redan omfattande meriter på internationell nivå. Hon är van att spela stora matcher som betyder mycket. Den rutinen är oerhört värdefull i vårt damlag, säger damernas sportchef Kalevi Pessi.

FAKTA. Namn: Eliska Krupnova. Nummer: 5. Position: Forward/center. Född: 930623. Moderklubb: Herbadent Praha, Tjeckien. Landskamper: 75A, 18U19 (Tjeckien).

Foto: Idrottsfoto, fri att använda