Lördag
24 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Mullsjö
MUL

Herrarna vann rond ett i SM-kvartsfinalserien mot Mullsjö

15 mars 2018 21:55
SSL HERR

Under torsdagen drog äntligen slutspelet 2018 igång. Herrarna var först ut och och Mullsjö stod för motståndet hemma i Wallenstamhallen. Det blev en målmässigt snål match som hemmalaget till slut kunde vinna med 3-1.

Pixbo Wallenstam tog kommandot i första perioden och släppte aldrig greppet. Man kunde därmed ta ledningen med 1-0 i matcher i SM-kvartsfinalserien.


Jens Milesson gav hemmalaget ledningen fem minuter in i matchen. Lagkapten Daniel Calebsson utökade minuterna senare. Det var också resultatet i paus.

– Vi kommer ut starkt och äger första perioden så vi leder helt rättvist, säger Jon Hedlund.

Efter en mållös mittperiod gjorde Linus Henriksson 3-0 i den första minuten i den tredje perioden. Mullsjö reducerade sju minuter senare. Gästerna plockade sedan målvakten för att krypa ännu närmare. Avslutningen av matcher blev dock mållös och matchen slutade 3-1.

– Vi kan spela lite på resultatet både i andra och tredje och har bra tålamod. Mullsjö agerar som vi trodde med bollar på kasse som vi hugger och kan kontra på. Siffrorna hade kunnat bli ännu större. Vi bränner något friläge och har någon ramträff. Framför allt vinner vi kriget framför kassarna. Två av våra mål kommer på retur och även deras, säger Jon Hedlund.

Vad betyder det att vinna första matchen?

– Det är skönt och viktigt att leda matchserien såklart. Nu kan vi åka till Mullsjö och stjäla en match vilket egentligen är en bonus då vi har hemmafördel, säger Jon Hedlund som blev matchens lirare i Pixbo Wallenstam i kvartsfinal ett.

Håll utkik på pixbo.se och sociala medier för biljettinformation och webbsändningar. Vi ses i hallen!