Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Tight hemmaseger för damerna

9 februari 2018 23:30
SSL DAM

Malmö var nästa lag i SSL att besöka Pixbo Wallenstam hemma i Wallenstamhallen. Det blev en jämn match som hemmalaget slutligen kunde vinna.

Pixbo såg ut att gå mot en planenlig seger mot Malmö under fredagen. Bortalaget jobbade sig dock in i matchen och såg till att det blev riktigt jämnt.


Alicia Fylke gav hemmalaget ledningen efter en minut och utökade densamma i mitten av perioden. Malmö reducerade omgående efter det och 2-1 var också resultatet i den första pausen.

Bortalagets kvittering kom fyra minuter in i mittperioden men sekunderna senare satte Isabell Krantz 3-2. I slutet av perioden kom även 4-2 genom Josefin Wålinder.

– Vi drar iväg och trycker ner Malmö rätt så mycket för att vi spelar som vi ska, säger Alicia Fylke.

Stephanie Boberg utökade sedan Pixboledningen till 5-2 i början av den tredje perioden. Malmö reducerade sedan två gånger om och slutet av matchen blev spännande. Pixbo Wallenstam lyckades dock hålla undan och vann med uddamålet, 5-4.

– Istället för att hålla i boll börjar vi slarva och slår farliga passningar som Malmö får kontra på. Det gör dem bra, säger Alicia Fylke.

Nästa match för Pixbo Wallenstams damer spelas på söndag, den 11 februari mot KAIS Mora borta i Unihoc arena kl. 16.00. Se matchen här: sslplay.azurewebsites.net/Home/Watch/Live/9199

– En av säsongens viktigaste och roligaste matcher, två lag som känner varandra rätt bra. Vinnaren tar med stor sannolikhet hem hela serien om övriga matcher går som de ska. Vi måste komma upp i nivå och ha en hög lägstanivå, säger Alicia Fylke som blev matchens lirare i hemmalaget mot Malmö efter två mål och en assist.