Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher

Pressmeddelande: Ojaniemi förlänger med två år

22 juni 2017 11:32
SSL Silly Herr

Martin Ojaniemi, 26 år, med tre säsonger bakom sig i Pixbo Wallenstams herrlag i Svenska Superligan har skrivit på för ytterligare två år.

– Vi är glada att Martin Ojaniemi förlänger med Pixbo Wallenstam. Han är en back som smäller på ordentligt och är inte sen att täcka skott, något som kommer att behövas i det nya Pixbo Wallenstam herrlag, säger elitsansvarig Kalevi Pessi.


Herrlagets huvudtränare Jonas Eliasson fyller i.

– Martin är duktig på att gå in i närkamper, har ett bra passningsspel och slår sällan slår bort en passning, dock vill jag att han skall använda sitt skott lite oftare.

Eliasson tycker att det är kul att Ojaniemi vill fortsätta sin satsning med Pixbo Wallenstam och tror att det finns ytterligare att få fram hos Ojaniemi.

Ojaniemi själv ser flera utvecklingsområden i sitt eget spel.

– Min sambo och jag trivs väldigt bra i Göteborg så att skriva på för Pixbo Wallenstam känns helt rätt för mig, säger Martin Ojaniemi i en kommentar. Framtiden för laget ser spännande ut och jag tror vi har en bra chans nästa säsong. Men jag tror vi måste rycka upp oss i viktiga matcher och i slutspelet. Sen jag kom till laget för tre år sedan har jag tagit ett större defensivt ansvar, ett större ansvar vid sidan av planen gentemot nya och unga spelare. Laget har under mina år här utvecklat träningsmentaliteten och vi känns starka inför kommande säsong. För egen del önskar jag fila mer på min offensiv och bli farligare i anfallszon samt ta mer avslut, säger Martin Ojaniemi.

Fakta #13 Martin Ojaniemi Född: 10 december 1990 Position: Back Moderklubb: Köping IBF Har också spelat i Jönköping IK Kom till Pixbbo Wallenstam säsongen 2014/2015 SSL 2016/17: 2 mål och 4 assist Landskamper: 6 st U19

Foto: Idrottsfoto, fri att använda