Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Wictor Lundstedt flyttas upp till SSL

20 april 2024 09:00
SSL HERR

Lagbygget för SSL herr pågår för fullt inför kommande säsong. Det är nu klart att Wictor Lundstedt kommer tillhöra truppen.


Pixbo Innebandy har glädjen att meddela att man har tecknat kontrakt med den talangfulle forwarden Wictor Lundstedt. Han är född och uppvuxen i klubben och har spelat i föreningen sedan barnsben. Nu har tagit sig hela vägen till SSL. Under säsongen spelade han mestadels i allsvenskan med Lerum på dubbellicens samt division ett med Pixbo Dock har han redan hunnit med att skjuta SSL herr till final i svenska cupen, som sedermera ledde till ett guld i finalen.

"Det känns superbra och det är något jag slitit för i nästan 15 år. Att få skriva kontrakt med just Pixbo som jag spelat i hela livet känns helt magiskt".

Sportgruppens Peter Runnestig om Lundstedt.

"Vi är väldigt glada över att Wictor har valt att fortsätta sin resa med oss. Han är en talangfull spelare med stor potential och vi tror att han kan bli en viktig kugge i vårt lag under de kommande åren. Vi fortsätter på vår inslagna väg att satsa på spelare från regionen och extra kul med en spelare med Pixbo som moderklubb. Wictor är en spelare med stor fart och ett fint skott som har potential att bli en av de ledande spelarna i Pixbo under de kommande åren. Att flytta upp honom till SSL är en viktig pusselbit i Pixbos satsning på framtiden. Föreningen har en stark ungdoms och akademiverksamhet och Lundstedt är en av många talangfulla spelare som tagit sig hela vägen till SSL. Pixbo hoppas att Lundstedt ska inspirera andra unga spelare att satsa på innebandy och att de ska bidra till att föreningen når nya framgångar i framtiden".

FAKTA. Nr 9 Wictor Lundsted. Född: 2004-10-27. Position: Forward. Moderklubb: Pixbo Innebandy.

MERITER. Svenska cupen-guld: 2024. SM-guld HJ18: 2022.