Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Idag 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Suddenseger för damerna

13 januari 2018 19:00
SSL DAM

Karlstad gästade Mölnlycke och Wallenstamhallen under lördagen. Det blev en tight match som slutade med suddenseger för Pixbo Wallenstam.

– Vi är rätt överlägsna i början och skulle tagit ledningen med fyra, fem bollar. Tyvärr är vi ineffektiva och bränner ett antal lägen, säger Lisa Andebratt.


Bortalaget kvitterade tre minuter in i mittperioden och tog även minuterna senare ledningen i spel fyra mot fyra.

– Lite utvisningar gör att tempot dras ner vilket gynnar Karlstad. Man märker att de får energi när de får in en boll eller två. Samtidigt gör vi lite individuella misstag och har inte fullt fokus, säger Lisa Andebratt.

Tredje perioden blev den målrikaste i matchen och inleddes med att Lisa Andebratt satte 2-2, efter det gav Stephanie Boberg hemmalaget ledningen. Karlstad svarade men Boberg gjorde ytterligare ett mål i power play. Återigen svarade Karlstad och matchen fick avgöras i sudden death. En sudden som var minuten gammal när Lisa Andebratt gjorde 5-4.

– Skönt att få extrapoängen såklart och behålla segersviten. Men man vill alltid ha tre pinnar såklart, säger Lisa Andebratt.

Lisa blev utsedd till matchens lirare i hemmalaget och blev även poängbäst med två mål och två assist. Nästa match för Pixbo Wallenstams damer är IKSU borta, lördagen den 20 januari kl. 16.00 i IKSU Sport Arena.

– Vi vill ha revansch från den lilla plumpen idag och från förlusten senast vi mötte IKSU i höstas. Det är den enda match vi förlorat denna säsong. Även där var det lite individuella misstag som fällde oss. Så vi måste sätta våra lägen, säger Lisa Andebratt.