Söndag
14 Jan 1 match
Onsdag
17 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 2 matcher
Lördag
27 Jan 2 matcher
Fredag
09 Feb 1 match
Söndag
11 Feb 2 matcher
Tisdag
13 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Onsdag
28 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Söndag
04 Mar 1 match
Fredag
09 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Söndag
11 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match

Pressmeddelande: Nyckelspelare förlänger med Pixbo Wallenstam IBK

22 juni 2017 11:38
SSL Silly Dam

Ännu en nyckelspelare klar för Pixbo Wallenstams damlag. Lisa Andebratt har skrivit på för ytterligare ett år med damlaget.

Lisa Andebratt kom som ung spelare till Pixbo Wallenstams spelarakademi. Hon var med i lagen som vann guld i junior-SM (2010 och 2011). Lisas moderförening är Surte IS.


Trots sina unga år (25 år) är Lisa en av lagets mest rutinerade SSL-spelare. Hon har även spelat fyra A-landskamper med Sverige.

Per Tjusberg, damlagets huvudtränare, är nöjd med att få behålla en av lagets nyckelspelare.

– Lisa börjar bli en rutinerad stöttespelare, trots att hon bara är 25 år ung. En skönt grinig vinnarskalle och spelskicklig lirare i samma paket. Lisa kommer att vara en offensiv nyckelspelare som vi ska kräma ännu lite mer poäng ur kommande säsong.

Lisa Andebratt ser fram mot att satsa rejält igen och har stora förväntningar på kommande säsong.

– Efter en liten dipp förra säsongen så har jag fått motivation tillbaka för att satsa igen. Jag har saknat tjejerna i laget och tempot i spelet så därför känns spel i SSL rätt just nu. Att spela i Pixbo blev därför ett ganska enkelt val för mig då jag har ett år kvar av mina studier och trivs bra med livet i övrigt här i Göteborg. Förväntningarna på kommande säsong är stora. Det råder inga tvivel om att laget går för guld och jag tror att vi har det som krävs för att återigen slåss i toppen. Det blir även spännande att se hur vi utvecklas som lag med ny ledarstab. Personligen hoppas jag bidra med mycket i år. Jag vill ta ett stort ansvar och hoppas på att få utrymme för att göra en av mina bästa säsonger hittills.

Damernas sportchef Kalevi Pessi.

– Lisa Andebratt har funnits i klubben många år och vi är jätteglada att hon fortsätter. Med Lisa klar för nästa säsong börjar den slutliga truppen att ta form. Nu har vi endast några få namn kvar att jobba med.

Fakta nr 11 Lisa Andebratt: Position: F. Född: 920527. Moderklubb: Surte IS. Landskamper: 4A, 1J.

Foto: Idrottsfoto (fritt att använda)