Välkommen till den nittonde upplagan av Star Camp - gör din anmälan nu!

26 oktober 2017 17:25
STAR CAMP

Nu är det dags att anmäla sig till Star Camp! Vi hälsar alla innebandysugna barn och ungdomar välkomna till den nittonde upplagan av Star Camp, Pixbo Wallenstams camp, som går av stapeln sommaren 2018. Star Camp är ett internationellt innebandyläger för killar och tjejer från 10-17 år.


Målsättningen med Star Camp är att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från de flesta av världens innebandyländer. Man behöver inte spela i någon förening för att deltaga. Man kan komma ensam, med några kompisar eller med hela sitt lag! Alla är välkomna!

Lägret 2018 genomförs i fyra omgångar:

Lägervecka 1: lördag 16/6 - torsdag 21/6

Lägervecka 2: söndag 24/6 - fredag 29/6

Lägervecka 3: söndag 1/7 - fredag 6/7

Lägervecka 4: söndag 8/7 - fredag 13/7

Till Star Camp 2017 kom det närmare 700 lägerdeltagare fördelade på fyra veckor. Deltagarna kom från femton nationer. De mest långväga gästerna kom från Ryssland och Kina.

Våra aktiviteter är samlade på ett och samma ställe. Före och efter träningen har man chans att prova en mängd kostnadsfria aktiviteter på området som beachvolleyboll, bordtennis, bad och fotboll med mera. I vår anläggning finns kiosk och cafeteria. Under veckan finns det möjlighet att åka med på olika frivilliga resor mot betalning. Några populära utflykter är turerna till Liseberg eller Laserdome.

Vi ses på campet!

Läs mer på Star Camps hemsida: www.starcamp.se