Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Suddendrama för herrarna

17 januari 2018 22:00
SSL HERR

Jönköping gästade Wallenstamhallen under onsdagen. Det blev en jämn match som fick avgöras i sudden death till bortalagets fördel.

Nykomlingen Jönköping har presterat över förväntan nästan hela säsongen och även på slutet har det sett bra ut för det slutspelsjagande Smålandslaget.


Vinst efter förlängning senast mot Helsingborg och dessförinnan en tung trepoängare mot Linköping. Jönköping har visat att de kan ta poäng mot namnkunnigt motstånd. Idag stod Pixbo på tur

Jönköping tog kommandot i första perioden och fick den bästa starten på matchen. Gästerna tog ledningen med 0-2. Efter att Pixbo Wallenstam missat ett power play kom även 0-3. Det var också resultatet i paus.

– Vi börjar riktigt dåligt och jag har ingen bra förklaring vad det beror på, säger Jens Milesson

Charlie Sköld gjorde 1-3 fem minuter in i mittperioden. Det blir periodens enda mål.

– Vi sa inför andra att vi skulle skärpa oss och vi gör det rätt bra. Vi skapar lägen men skjuter mycket i täck och får inte in bollen. Kanske för att vi inte förtjänar det, säger Jens Milesson.

Philip Bringestedt satte sedan reduceringen fraam till 2-3, fem minuter in i tredje perioden. Jönköping utökade till 2-4 innan Linus Henriksson reducerade i slutminuten. Det gav matchen liv och med 20 sekunder kvar att spela av ordinarie matchtid kom även 4-4.

Förlängningen var sedan minuten gammal när Jönköping avgjorde.

– 6 mot 5 funkar och det är skönt att få en poäng men vi är såklart inte nöjda, vi gör för ojämna insatser match till match och det är svårt att veta vad det beror på, säger Jens Milesson.

Willam Lindh och Martin Östholm blev poängbäst med 0+2 vardera och Jens Milesson blev utsedd till matchens lirare i hemmalaget.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar är Linköping hemma i Wallenstamhallen på lördag kl. 16.00.

Köp biljett till matchen redan nu på: pixbo.ebiljett.nu/Home/Tickets/70/false

– Då måste vi vara taggade från början, säger Jens Milesson.