27 Apr 2 matcher

Förlust för herrarna när Storvreta gästade Wallenstamhallen

21 oktober 2017 20:13

Under lördagen väntade SSL-match för herrarna när Storvreta gästade Wallenstamhallen. I vanlig ordning lagen emellan blev det en jämn och tajt tillställning, som bortalaget slutligen kunde vinna.

Storvreta fick den bästa starten på matchen men Pixbo Wallenstam jobbade sig ikapp. Slutligen var det mål i öppen kasse som avgjorde.

Gästerna tog ledningen omgående innan lagkapten Daniel Calebsson kvitterade efter 14 minuter. Strax före paus satte Charlie Sköld 2-1.

− Vi gör det bra och leder rättvist efter första perioden, säger Daniel Calebsson.

Storvreta gjorde sedan två snabba mål i början av mittperioden fram till 2-3. Jens Milesson kvitterade i mitten av perioden i power play innan bortalaget återtog kommandot. Max Wahlgren satte sedan 4-4 och det var helt jämnt inför tredje.

− Tyvärr går vi ner oss lite och de kontrar på oss och gör det bra. De får några snabba men vi ska vara glada för 4-4 efter den perioden, säger Daniel Calebssson.

I inledningen av tredje perioden satte gästerna 5-4. När Pixbo Wallenstam sedan tryckte på för kvittering i slutsekunderna gjorde Storvreta istället två mål i öppen kasse och kunde till slut vinna med 7-4.

− De är skickligare än oss i de avgörande lägena idag. I slutet är det bara att gå för det, då slinker det in några i öppen kasse istället, säger Daniel Calebsson som blev matchens lirare i hemmalaget.

Max Wahlgren blev tillsammans med Calebsson poängbäst med 1+1 i dagens match.

Även nästa lördag är det hemmamatch för Pixbo Wallenstams herrar. Då kommer Dalen på besök kl. 15.00.

Köp din biljett redan idag:

pixbo.ebiljett.nu/Home/tickets/61/False

− Det är bara att bryta ihop och komma igen och vinna den matchen istället, säger Daniel Calebsson.