Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Herrarna tog tre poäng borta mot Växjö

14 januari 2018 21:00
SSL HERR

Pixbo Wallenstams herrar åkte under söndagen till Småland för bortamatch mot Växjö. Det blev en tuff och tät tillställning där Pixbo Wallenstam tog initiativet från start. Växjö kämpade sig in i matchen på nytt men det var slutligen gästande Pixbo som vann med uddamålet, 4-5.


Anton Eriksson gav bortalaget ledningen efter fem minuter. Adam Persson och Max Wahlgren utökade innan rävarna drabbades av en femminutersutvisning. Innan paus reducerade Växjö till 1-3. Det var också resultatet i paus.

– Vi startar matchen väldigt bra. Spelar fokuserat och har tålamod och tar rättvist ledningen med 3-0. Men sedan får vi en 'femma' och släpper tre mål. Det blir lite tungt mentalt i andra perioden men i tredje kommer vi ut och tar tag i matchen igen. Vi visar moral och samma fokus som vi hade i den första perioden. Väldigt skön seger, säger Pixbo Wallenstams huvudansvarige tränare Jonas Eliasson.

Fortsatt numerärt överläge för Växjö i inledningen av tredje perioden gav dem 2-3 och 3-3. Lite senare i perioden tog hemmalaget även ledningen, 4-3 i Växjöfavör inför sista perioden.

Tidigt i tredje kvitterade Tim Wiklund och Linus Henriksson gav därefter rävarna ledningen fram till 4-5. Det visade sig bli matchavgörande då Växjö inte mäktade med ytterligare en upphämtning.

Max Wahlgren med ett mål och två assist blev poängbäst i Pixbo Wallenstam.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar är Jönköping hemma i Wallenstamhallen på onsdag den 17 januari klockan 19.00. Vi ses i hallen!

Köp biljett här:

pixbo.ebiljett.nu/Home/Tickets/69/false