WIC

Pixbo i fortsatt serieledning

17 november 2017 21:07
SSL Dam

Pixbo körde över Warberg ordentligt under fredagskvällen. Trots att siffrorna skrevs till 5-3 så hade hemmalaget tre gånger fler chanser att få bollen i mål. I och med kvällens seger återfinns Pixbo fortfarande i toppen av tabellen.

Pixbo - Warberg 5-3 (0-1,3-2,2-0)

Mål Pixbo: Laura Manninen, Isabell Krantz, Stephanie Boberg, Josefin Wålinder, Linda Andersson

Mål Warberg: Anna Ekdal, Andrea Envall, Jeanette Nilsson

Trots att det var hemmalaget som hade ett rejält spelövertag i den första perioden så var det gästerna som gick till den första pausvilan med ledningen. Målet gjordes med endast tre minuter kvar av den första perioden och det var Anna Ekdal som noterades för Warbergs första mål för kvällen.

Gästerna spelade upp sig något i den mittenakten, kvitteringen kom efter bara 30 sekunder genom Laura Manninen. Därefter var det relativt jämnt - målmässigt, hemmalaget hade spelövertaget men när det var dags för pausvila stod det 3-3 på tavlan.

I den sista perioden var det Pixbo för hela slanten, gästerna kom knappt till några avslut och den tredje perioden skrevs till 2-0 för hemmalaget vilket innebär att Pixbo är fortsatt serieledare.