Lördag
06 Okt 1 match
Söndag
07 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 2 matcher
Söndag
21 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Onsdag
31 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 2 matcher
Torsdag
08 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 1 match
Måndag
19 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Tisdag
27 Nov 1 match
Söndag
02 Dec 1 match
Söndag
16 Dec 1 match
Torsdag
20 Dec 1 match
Fredag
28 Dec 1 match
Torsdag
03 Jan 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Onsdag
09 Jan 1 match
Söndag
13 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match

Ordförande Fredrik har ordet - trevlig läsning!

16 september 2018 17:00
KLUBBEN

Under sommaren tillträde Fredrik Löfgren som ordförande för Pixbo Wallenstam Innebandy. Med jämna mellanrum kommer han här på Pixbo.se att delge sina tankar om stort och smått under rubriken ”Ordförande har ordet”. Nedan ser ni del ett. Trevlig läsning!


Äntligen!

Det är såklart med extra stor spänning som jag ser fram emot en ny spännande, tät och nagelbitande innebandysäsong. Båda våra SSL-lag är starka och väl förberedda. Målsättningen är spänstig. Det här kommer att gå bra. Men, vis av erfarenhet, vet jag att det kommer att bli spännande. Kanske till och med lite för spännande för en mjukis som mig. Vi får se. Det är ju som sagt aldrig över förrän slutsignalen ljuder. Hur som helst kommer det att bli riktigt kul!

Något som är minst lika kul är att säsongen börjar även för våra duktiga Akademilag och våra många ungdomslag. De hundratals Pixbo Wallenstam-ambassadörer som ger sig ut i innebandysverige och sprider vårt, Pixbo Wallenstams, fina klubbmärke och allt fint som det står för. Inte minst våra värdeord; ledande, gemenskap, förebilder.

För egen del ska jag göra mitt yttersta för att vara just en god Pixbo Wallenstam-ambassadör. Att ta över ordförandeskapet efter Jan Inge Forsberg, som var med och startade föreningen, känns som ett stort förtroende. Något jag vill förvalta väl. Framför allt ska jag leva efter vår värdegrund. Ledande, gemenskap, förebilder. Våra värdeord tål att upprepas flera gånger.

Jag vet att Pixbo Wallenstam väcker känslor. Jag vet att vi kanske inte alltid har varit de goda förebilder vi vill vara. Jag vet att det finns mycket vi behöver jobba med. Jag vet också att det finns otroligt många fantastiska människor i föreningen som lever upp till det vi vill vara precis varje dag. Jag vet att det finns fantastiska ledare, spelare, supportrar och inte minst föräldrar som gör Pixbo Wallenstam till den fina klubb och förening som vi är.

Det gör mig stolt!

// Fredrik