Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Ordförande Fredrik har ordet - trevlig läsning!

16 september 2018 17:00
KLUBBEN

Under sommaren tillträde Fredrik Löfgren som ordförande för Pixbo Wallenstam Innebandy. Med jämna mellanrum kommer han här på Pixbo.se att delge sina tankar om stort och smått under rubriken ”Ordförande har ordet”. Nedan ser ni del ett. Trevlig läsning!


Äntligen!

Det är såklart med extra stor spänning som jag ser fram emot en ny spännande, tät och nagelbitande innebandysäsong. Båda våra SSL-lag är starka och väl förberedda. Målsättningen är spänstig. Det här kommer att gå bra. Men, vis av erfarenhet, vet jag att det kommer att bli spännande. Kanske till och med lite för spännande för en mjukis som mig. Vi får se. Det är ju som sagt aldrig över förrän slutsignalen ljuder. Hur som helst kommer det att bli riktigt kul!

Något som är minst lika kul är att säsongen börjar även för våra duktiga Akademilag och våra många ungdomslag. De hundratals Pixbo Wallenstam-ambassadörer som ger sig ut i innebandysverige och sprider vårt, Pixbo Wallenstams, fina klubbmärke och allt fint som det står för. Inte minst våra värdeord; ledande, gemenskap, förebilder.

För egen del ska jag göra mitt yttersta för att vara just en god Pixbo Wallenstam-ambassadör. Att ta över ordförandeskapet efter Jan Inge Forsberg, som var med och startade föreningen, känns som ett stort förtroende. Något jag vill förvalta väl. Framför allt ska jag leva efter vår värdegrund. Ledande, gemenskap, förebilder. Våra värdeord tål att upprepas flera gånger.

Jag vet att Pixbo Wallenstam väcker känslor. Jag vet att vi kanske inte alltid har varit de goda förebilder vi vill vara. Jag vet att det finns mycket vi behöver jobba med. Jag vet också att det finns otroligt många fantastiska människor i föreningen som lever upp till det vi vill vara precis varje dag. Jag vet att det finns fantastiska ledare, spelare, supportrar och inte minst föräldrar som gör Pixbo Wallenstam till den fina klubb och förening som vi är.

Det gör mig stolt!

// Fredrik