Lördag
19 Mar 2 matcher
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Onsdag
30 Mar 1 match
Torsdag
07 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Tisdag
12 Apr 1 match
Fredag
15 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Fredag
23 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 2 matcher
Fredag
30 Sep 1 match
Söndag
02 Okt 2 matcher
Lördag
08 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
16 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match

Ordförande har ordet - december

26 december 2021 15:00
KLUBBEN

Kära medlemmar i Pixbo Wallenstam, hoppas att ni har haft en fin jul tillsammans med nära och kära med chans till avkoppling och välmående.


Julen har för mig alltid varit en tid för reflektion och en möjlighet till att samla energi och ta riktning inför ett nytt stundande år. Således har mycket av min ledighet handlat om att reflektera kring oss som förening och vad vi står för – helt enkelt vad skall folk tänka på när de tänker på Pixbo? Jag vill därför delge några av mina tankar inför framtiden om det som skall känneteckna oss.

Symbios mellan bredd och elit

Att vi är en förening där bredd och elit lever i symbios och de båda delarna höjer varandra. Att alla tar del av föreningens framgångar och när vi växer mot nya nivåer (för det har vi alla möjligheter i världen att göra) så skall alla känna effekten av detta oavsett roll i föreningen.

Partners med Pixbo är en självklarhet

Att vi som förening skall vara ett självklart val för våra partners att stötta och vi skall samtidigt vara en mycket god partner tillbaka. Ett partnerskap handlar om ett värdeutbyte och där skall vi som förening ligga i framkant och hela tiden utvecklas för att göra våra partnerskap till de mest värdefyllda.

Hållbarhet

Att vi är ett föredöme när det gäller hållbarhet. Inte för att det är trendigt, utan för att vara hållbar innebär att man är med och gör skillnad. En verksamhet av vår storlek skall vara känd för vårt hållbarhetsarbete i allt från jämställdhetsarbete till att välja ekologiska varor till vårt café och mycket mer däremellan.

Till sist!

Som vanligt tar jag gärna emot era tankar och idéer kring föreningens väg framåt, antingen på mejl ([email protected]) eller när vi ses i arenan.

Jag vill också passa på att slå ett slag för våra mellandagsmatcher där herrarna tar emot Storvreta den 27/12 och damerna tar emot Team Thorengruppen den 29/12. Två toppmatcher i SSL där jag hoppas att så många som möjligt av er kan komma och stötta våra två elitlag och således vår förening i jakt på nya triumfer.

Slutligen vill jag önska er alla en fortsatt god jul och ett riktigt gott nytt år, vi ses i arenan och hallarna!

/ Fredrik Larsson, Ordförande Pixbo Wallenstam