Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Fredag
17 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Tisdag
04 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 1 match
Tisdag
11 Jan 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Onsdag
26 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 2 matcher
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Fredag
18 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Fredag
25 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 2 matcher

Ordförande har ordet - december

26 december 2021 15:00
KLUBBEN

Kära medlemmar i Pixbo Wallenstam, hoppas att ni har haft en fin jul tillsammans med nära och kära med chans till avkoppling och välmående.


Julen har för mig alltid varit en tid för reflektion och en möjlighet till att samla energi och ta riktning inför ett nytt stundande år. Således har mycket av min ledighet handlat om att reflektera kring oss som förening och vad vi står för – helt enkelt vad skall folk tänka på när de tänker på Pixbo? Jag vill därför delge några av mina tankar inför framtiden om det som skall känneteckna oss.

Symbios mellan bredd och elit

Att vi är en förening där bredd och elit lever i symbios och de båda delarna höjer varandra. Att alla tar del av föreningens framgångar och när vi växer mot nya nivåer (för det har vi alla möjligheter i världen att göra) så skall alla känna effekten av detta oavsett roll i föreningen.

Partners med Pixbo är en självklarhet

Att vi som förening skall vara ett självklart val för våra partners att stötta och vi skall samtidigt vara en mycket god partner tillbaka. Ett partnerskap handlar om ett värdeutbyte och där skall vi som förening ligga i framkant och hela tiden utvecklas för att göra våra partnerskap till de mest värdefyllda.

Hållbarhet

Att vi är ett föredöme när det gäller hållbarhet. Inte för att det är trendigt, utan för att vara hållbar innebär att man är med och gör skillnad. En verksamhet av vår storlek skall vara känd för vårt hållbarhetsarbete i allt från jämställdhetsarbete till att välja ekologiska varor till vårt café och mycket mer däremellan.

Till sist!

Som vanligt tar jag gärna emot era tankar och idéer kring föreningens väg framåt, antingen på mejl ([email protected]) eller när vi ses i arenan.

Jag vill också passa på att slå ett slag för våra mellandagsmatcher där herrarna tar emot Storvreta den 27/12 och damerna tar emot Team Thorengruppen den 29/12. Två toppmatcher i SSL där jag hoppas att så många som möjligt av er kan komma och stötta våra två elitlag och således vår förening i jakt på nya triumfer.

Slutligen vill jag önska er alla en fortsatt god jul och ett riktigt gott nytt år, vi ses i arenan och hallarna!

/ Fredrik Larsson, Ordförande Pixbo Wallenstam