24 Feb 1 match

Damerna vann borta mot Västerås Rönnby

19 november 2017 21:00

Pixbo Wallenstams damer spelade under söndagen bortamatch mot Västerås Rönnby i Kristiansborgshallen.

Gästande Pixbo tog tag i matchen direkt och ryckte åt sig ett försprång som Rönnby inte orkade jobba ikapp. Till slut vann Pixbo Wallenstam med 6-3.

Alicia Fylke gav bortalaget ledningen i mitten av den första perioden. Eliška Krupnová passade på att utöka till 0-2 strax före paus.

I mitten av period två kom trean via Stephanie Bobergs klubba. Boberg gjorde även 0-4 strax före den andra pausvilan.

Linda Andersson och Emmelie Södergren utökade ytterligare i den sista perioden innan Västerås Rönnby hämtade in försprånget med tre reduceringar fram till 3-6 som vilket också blev slutresultatet.

Poängbäst i Pixbo Wallenstam denna dag blev Alicia Fylke med 1 mål och 2 assist.

Detta var den sista SSL-matchen före VM-uppehållet för Pixbo Wallenstams damer. Nästa match är Endre hemma i Wallenstamhallen den 16 december kl. 15.00. Välkomna då!