Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match

Pressmeddelande: Eliska Krupnova fortsätter i Pixbo Wallenstam ytterligare två år

30 juni 2017 00:20
SSL Silly Dam

Eliska Krupnova kom till Pixbo Wallenstam säsongen 2015-2016 och fick vara med och vinna SM-guld första säsongen och Champions cup-guld den andra säsongen.

Eliska har nu bestämt sig för att skriva på för ytterligare två år med Pixbo Wallenstam.


Pixbo Wallenstams huvudtränare Per Tjusberg tror att Eliska kommer att göra ett ordentligt avtryck i SSL den säsong som kommer.

– Att Eliska väljer att fortsätta sin satsning med oss känns oerhört bra. Med sin spelskicklighet, räckvidd och internationella rutin är hon en nyckelspelare i jakten på SM-guldet. Jag vet att hon känner en revanschlusta och vill göra ett ännu större avtryck i SSL. Det lovar gott, säger Per Tjusberg.

Eliska Krupnova har under sina två år i Sverige studerat till en mastersexamen på Göteborgs universitet och kombinerat studier med innebandyspel i SSL. Hon förklarar varför hon förlänger.

– SSL är världens bästa liga och jag njuter av att spela på den högsta möjliga nivån. Jag studerar också på Göteborgs universitet och gillar Göteborg som stad.

Eliska har nu varit två säsonger i Pixbo Wallenstam och ser fram mot två nya säsonger.

– Pixbo Wallenstam är ett bra lag med en väldigt bra laganda och vi kämpar tillsammans. Jag tror att denna säsong blir bättre än förra och vi siktar på SM-final. Jag själv vill ha roligt på alla träningar och matcher, då det är en viktig nyckel till att prestera bra. Jag vill också vara en av spelarna som leder laget framåt och ska göra mitt bästa för att bidra med det jag kan. Sedan vill jag givetvis vinna ett nytt SM-guld.

– Eliska Krupnova är en viktig kugge i vårt damlag. Trots sin ungdom har hon redan omfattande meriter på internationell nivå. Hon är van att spela stora matcher som betyder mycket. Den rutinen är oerhört värdefull i vårt damlag, säger damernas sportchef Kalevi Pessi.

FAKTA. Namn: Eliska Krupnova. Nummer: 5. Position: Forward/center. Född: 930623. Moderklubb: Herbadent Praha, Tjeckien. Landskamper: 75A, 18U19 (Tjeckien).

Foto: Idrottsfoto, fri att använda