Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match

Pressmeddelande: Deltagarna på Gothia Cup får se innebandy på högsta nivå

25 oktober 2017 16:00
KLUBBEN

Gothia Innebandy Cup och Pixbo Wallenstam IBK ger turneringens 10 000 deltagare chansen att se innebandy av högsta klass.

SSL-matchen som spelas vid detta tillfälle är Pixbo Wallenstams herrar som tar emot FC Helsingborg i Partille Arena den 4 januari.


– Det är otroligt häftigt att få visa upp regionens bästa innebandy för nästa generations innebandyspelare, säger Pixbo Wallenstams klubbdirektör Fredrik Edendahl.

Det har varit en tradition sedan tidigare att erbjuda Gothia Innebandy Cups deltagare möjligheten att se toppinnebandy under trettondagshelgen, men de senaste åren har svårigheten varit att få tillgång till en tillräckligt stor arena. Därför är såväl Gothia Innebandy Cup som Pixbo Wallenstam extra glada över att nu kunna återuppta traditionen i en nybyggd och hypermodern Partille Arena.

– Vi är fantastiskt glada över att vi får komma in i Partille Arena och att det nu finns ytterligare en arena i regionen som klarar den kapaciteten vi har. Det känns roligt att kunna erbjuda våra deltagare en möjlighet att se innebandy på den absolut bästa nivån, samtidigt som det är en bra möjlighet för oss att samla våra deltagare så att de får mötas, säger Lena Rönnefors, turneringsledare för Gothia Innebandy Cup.

SSL-matchen mellan Pixbo Wallenstam och Helsingborg spelas torsdagen 4 januari.

– Vi vill ge nästa generations innebandyspelare något att se upp till, lära av och något som kan ge dem ännu mer energi för att en vacker dag själva få spela i den rödvita dräkten. Våra spelare älskar att visa upp sig och träffa kidsen, att stå kvar och prata med dem efter matchen och skriva autografer. Vi vill möta publiken och den här matchen är något alla ser fram emot, säger Fredrik Edendahl, Pixbo Wallenstams klubbdirektör.

Publikrekordet i SSL, bortsett från SM-finalerna, är från matchen Pixbo Wallenstam och Linköping som spelades i Scandinavium under Gothia Innebandy Cup 2012 och avgjordes inför 10 111 åskådare.

– Gothia Innebandy Cup är en jätteplattform för oss att nå ut. Att sprida Pixbo Wallenstam och sprida innebandyn. Vi får visa upp vår produkt som vi är enormt stolta över, säger Fredrik Edendahl.

Länk: http://www.gothiainnebandycup.se/swe/