Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Jonas Eliasson: "Jon är riktigt stabil och håller oss kvar i matchen"

14 december 2017 21:00
SSL HERR

Under torsdagen åkte Pixbo Wallenstams herrar till Jönköping för bortamatch i SSL. Det blev en lyckad sådan med seger 7-2.

Bortalaget tog kommandot i matchen och släppte sedan aldrig taget. En stark sista period gjorde att man kunde vinna med fem bollar.


Adam Persson gav Pixbo Wallenstam ledningen efter åtta minuters spel. Det blev det enda målet i den första perioden.

Jönköping kvitterade sedan i mitten på den andra perioden innan Philip Bringestedt åter gav gästerna ledningen. Pixboledning således med 2-1 inför tredje perioden.

Därefter växlade gästerna upp. Max Wahlgren utökade ledningen i början av den tredje perioden. Jönköping reducerade visserligen innan Pixbo Wallenstam tryckte gasen i botten och spurtade med fyra raka mål fram till slutresultatet 2-7.

– Vårt fokus är inte med oss idag. Vi är inte med alls i den första perioden. Men Jon är riktigt stabil och håller oss kvar i matchen. Vi spelar upp oss lite i den andra där vi börjar hitta rätt i försvaret. I tredje perioden växlar vi upp och JIK behöver jaga vilket ger oss lite klarare lägen. Vi saknar bolltempo i anfallsspelet idag men vi kommer att ta tag i det på söndag. Dock underbart med en seger, säger Pixbo Wallenstams huvudtränare Jonas Eliasson.

Max Wahlgren blev poängbäst i Pixbo Wallenstam med ett mål och två assist.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar är Linköping borta i Linköpings sporthall på söndag, matchstart kl. 16.00.