Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Mullsjö
MUL

Pixbo Wallenstams herrar besegrade Mullsjö i fartfylld match hemma i Wallenstamhallen

20 oktober 2019 19:30
SSL HERR

Publiken i Wallenstamhallen fick se en intensiv match som brukligt mellan Pixbo Wallenstam och Mullsjö. Denna eftermiddag var det hemmalaget som drog det längsta strået och kunde till slut knipa tre poäng. Hemmalaget fick en dålig start på matchen men vände sedan på steken och kunde vinna med 9-7. Återigen en bra och intensiv innebandymatch lagen emellan.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar spelas mot Jönköping borta på tisdag. Matchstart kl. 18.30 i Jönköpings Idrottshus.


Pixbo Wallenstam - Mullsjö 9-7 (4-3, 2-3, 3-1)

Mål Pixbo Wallenstam :* William Lindh 3, Axel Larson, Philip Bringestedt, Fabian Lindbäck, Martin Ojaniemi, Andreas Stefansson, Charlie Sköld

Mål Mullsjö: Pelle Tarenius 2, Rikard Eriksson 2, Kasper Hedlund, Tim Braillard

...

Mullsjö fick den bästa starten på matchen och gjorde både 0-1, 0-2 och 0-3 innan William Lindh reducerade. Axel Larson satte 2-3 innan Philip Bringestedt kvitterade. Innan en målrik första period var över gjorde Fabian Lindbäck 4-3.

– Tidigare matcher har vi inlett bättre än motståndarna men idag är vi inte med i början och Mullsjö sätter press. Vi går upp på folk och får utdelning, så det är skönt att leda efter första, säger Charlie Sköld.

Gästerna kvitterade i power play i början på mittperioden innan William Lindh satte sitt andra för dagen. Mullsjö jagade och tog kommandot igen med både en kvittering och ett ledningsmål innan Martin Ojaniemi satte kvitteringen till 6-6 vilket också var resultatet efter två perioden.

Andreas Stefansson var på hugget tidigt i tredje perioden och gjorde 7-6, 8-6 kom sedan omgående via Charlie Skölds klubba. Lindh fullbordade sedan sitt hattrick fram till 9-6 innan bortalaget putsade till slutresultat fram till 9-7.

– Vi var inte så bra i andra perioden idag men vi har vunnit alla tredjeperioder hittills på säsongen så där vet vi att vi är starka och det var vi även idag. Kul också med mycket folk på läktaren, det gör att man ger det där lilla extra, säger Charlie Sköld.

William Lindh blev poängbäst i hemmalaget denna eftermiddag efter sitt hattrick. Även Martin Ojaniemi, Philip Bringestedt och Charlie Sköld gjorde tre poäng (1+2). Målvakten Jon Hedlund utsågs till matchens lirare i hemmalaget.

– Det var skönt att få göra lite poäng idag. Jag har inte fått jättemycket speltid hittills under säsongen så det var skönt att ta chansen när man fick den, säger Charlie Sköld.

Ni fortsätter säsongen starkt!

– Vi började bra i fjol också men tappade vilket vi inte ska göra i år. Det är en del nytt folk i år som vill spela och ta för sig. Vi ska fortsätta med intensitet och fart i spelet, säger Charlie Sköld.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar spelas mot Jönköping borta på tisdag. Matchstart kl. 18.30 i Jönköpings Idrottshus.