Endre
END

Stark insats av damerna på Gotland - Krupnova låg bakom segern mot Endre

30 september 2018 18:00

Pixbo Wallenstams damer begav sig till Gotland för bortamatch mot Endre under söndagen. Matchen i ICA Maxi Arena var jämn i två perioder. I sista perioden lade gästande Pixbo Wallenstam in en extra växel och avgjorde matchen med två snabba mål. 1-3 blev till sist slutresultatet och rävarna kunde ta med sig tre poäng hem.

Resultat: Endre - Pixbo Wallenstam 1-3 (0-1, 1-0, 0-2)

Mål Endre: Sara Steen

Mål Pixbo Wallenstam: Eliska Krupnova 2, Lisa Andebratt

...

Lisa Andebratt gav Pixbo Wallenstam ledningen med det enda målet i första perioden.

Endre kvitterade sedan i mittperioden och fick också chansen att ta ledningen i power play men 1-1 stod sig perioden ut.

Pixbo Wallenstam ökade sedan tempot i inledningen av den tredje perioden då Eliška Krupnova gjorde två snabba mål under periodinledningen.

Hemmalaget fick ytterligare en chans i power play men Pixbo Wallenstam höll tätt på nytt. 1-3 blev till sist slutresultatet och rävarna kunde ta med sig tre poäng hem.

Nästa helg väntar Karlstad hemma för Pixbo Wallenstams damer, matchstart kl. 16.00 på söndag den 7 oktober i Wallenstamhallen.

Förköp biljett: pixbo.ebiljett.nu/Home/tickets/98/False