Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Tisdag
18 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 2 matcher
Tisdag
03 Mar 1 match
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Pressmeddelande: Ojaniemi förlänger med två år

22 juni 2017 11:32
SSL Silly Herr

Martin Ojaniemi, 26 år, med tre säsonger bakom sig i Pixbo Wallenstams herrlag i Svenska Superligan har skrivit på för ytterligare två år.

– Vi är glada att Martin Ojaniemi förlänger med Pixbo Wallenstam. Han är en back som smäller på ordentligt och är inte sen att täcka skott, något som kommer att behövas i det nya Pixbo Wallenstam herrlag, säger elitsansvarig Kalevi Pessi.


Herrlagets huvudtränare Jonas Eliasson fyller i.

– Martin är duktig på att gå in i närkamper, har ett bra passningsspel och slår sällan slår bort en passning, dock vill jag att han skall använda sitt skott lite oftare.

Eliasson tycker att det är kul att Ojaniemi vill fortsätta sin satsning med Pixbo Wallenstam och tror att det finns ytterligare att få fram hos Ojaniemi.

Ojaniemi själv ser flera utvecklingsområden i sitt eget spel.

– Min sambo och jag trivs väldigt bra i Göteborg så att skriva på för Pixbo Wallenstam känns helt rätt för mig, säger Martin Ojaniemi i en kommentar. Framtiden för laget ser spännande ut och jag tror vi har en bra chans nästa säsong. Men jag tror vi måste rycka upp oss i viktiga matcher och i slutspelet. Sen jag kom till laget för tre år sedan har jag tagit ett större defensivt ansvar, ett större ansvar vid sidan av planen gentemot nya och unga spelare. Laget har under mina år här utvecklat träningsmentaliteten och vi känns starka inför kommande säsong. För egen del önskar jag fila mer på min offensiv och bli farligare i anfallszon samt ta mer avslut, säger Martin Ojaniemi.

Fakta #13 Martin Ojaniemi Född: 10 december 1990 Position: Back Moderklubb: Köping IBF Har också spelat i Jönköping IK Kom till Pixbbo Wallenstam säsongen 2014/2015 SSL 2016/17: 2 mål och 4 assist Landskamper: 6 st U19

Foto: Idrottsfoto, fri att använda