Täby
TÄBY

Pixbo Wallenstams damer föll på bortaplan mot Täby

6 januari 2019 16:00

Pixbo Wallenstams damer åker under söndagen till Stockholm för bortamatch mot Täby. Det var bäddat för ett hett toppmöte. Hemmalaget satte dock takten tidigt i matchen och gästerna fick inte in en enda boll bakom Alexandra Durling när Täby till slut vann med 7-0. Detta var Pixbo Wallenstams andra förlust och första gången för den här säsongen som man blev nollade. Pixbo är fortsatt tvåa i tabellen men kan komma att åka ned till en tredjeplats beroende på hur det går för Mora mot Warberg ikväll.

Täby – Pixbo Wallenstam 7-0 (3-0, 2-0, 2-0)

Mål Täby: Julia Croneld 3, Madelene Westerberg, Moa Tschöp, Sara Attermo, Malin Blohm

Mål Pixbo Wallenstam: –

...

Täby tog ledningen i power play fyra minuter in i matchen och utökade den två gånger om tio minuter senare. 3-0 var också resultatet i den första periodpausen.

Hemmalaget gör sedan sitt fjärde mål för dagen när åtta minuter var spelade av mittperioden och man utökade till 5-0 i power play två minuter senare. Det resultatet stod sig perioden ut.

6-0 kom sedan med fyra minuter kvar att spela och i matchens sista minut fastställdes slutresultatet till 7-0.

En tuff start på 2019 för Pixbo Wallenstams damer. Chans till revansch finns nästa söndag, den 13 januari kl. 14.00 då Endre kommer på besök.

Herrarna tar emot Örebro några timmar senare, kl. 17.00, så boka in en heldag i Wallenstamhallen denna dag. Man får båda matcherna till priset av en så säkra biljett redan nu på: