Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Oscar Hjort - årets Star Camp killstipendiat

10 juni 2018 19:30
STAR CAMP

2018 års Star Camp stipendie till lovande killspelare tillfaller Oscar Hjort född 2004. Oscar spelar i föreningen IK Zenith. Oscar är en lirare som brinner för innebandyn och han ställer alltid upp, även på kort varsel. Dessutom bär han kaptensbindeln med stolthet och föregår med gott exempel i alla situationer.


Oscar Hjort nominerades av sin tränare Tobias Frisén, som beskriver Oscar på följande sätt.

– Med sin entusiasm lyfter han laget även i de mest utsatta lägena. Aldrig ett ont ord till eller om sina lagkamrater. Aldrig något gnäll mot domare, medspelare eller lagkamrater. Med sitt kroppsspråk uttrycker han en stark vilja att få ut det mesta av alla i laget på ett positivt sätt. Han är lyhörd, analytisk och fokuserad. Ett föredöme i stort och smått. Har en vilja att alltid göra saker lite bättre. Brinner för innebandyn och ställer alltid upp, även på kort varsel. Bär kaptensbindeln med stolthet och föregår med gott exempel i alla situationer.

Star Camp har intervjuat Jacob.

Hur reagerade du när du fick reda på att du är årets Star Camp stipendiat?

– Jag blev otroligt glad för chansen att få spela mycket innebandy i sommar med duktiga innebandyspelare och få träffa nya människor. Samtidigt kände jag mig lite nervös och förväntansfull.

Vad tycker du är det bästa med innebandy?

– Det bästa är att det går fort och att alla i laget är delaktiga hela tiden. Man har mycket boll och det kan svänga fort, det är inte slut förrän domaren blåser. Det spelar ingen roll vem man är utanför planen, där är man en del av laget och kämpar för varandra.

Har du varit på Star Camp tidigare?

– Nej, detta blir första gången.

Vad ser du fram emot mest på årets Star Camp?

– Att få chansen att spela med och lära sig av duktiga innebandyspelare.

Vad har du för mål med innebandyn i framtiden?

– Att vara delaktig i ett gott lag där alla älskar innebandy och vill prestera så bra som möjligt, vare sig det är på elitnivå eller ett kompisgäng.

Star Camp och Pixbo Wallenstams SSL-lag önskar Oscar varmt välkommen till årets Star Camp och kommer att göra allt för att det ska bli ett minne för livet.