Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
24 Apr 1 match

Event- och Marknadskoordinator till Pixbo Wallenstam Innebandy

9 juni 2021 07:30
Klubben

Pixbo Wallenstam är en av Sveriges äldsta och mest meriterade innebandyklubbar med många sportsliga framgångar både nationellt och internationellt. Just i år fyller föreningen 40 år och vi har förmånen att få komma till en helt ny eventarena, Wallenstam Arena med plats för 2000 personer. Det är stort för oss och det ska också fortsätta att uppmärksammas och vara vägledande för att både stärka upplevelsen av innebandy, föreningskänslan, gemenskapen och ekonomin.


Det stärkande arbetet berör även att förbereda en växande framtida organisation. I detta arbete är Event- och Marknadskoordinatorn och dess organisation en viktig funktion idag och kommande säsonger.

Vi är en stor klubb med bred ungdomsverksamhet, akademi och dam- och herrlag på högsta nivå, vilket gör det möjligt att alla alltid kan vara med. För oss är det avgörande att alla känner sig stolta och inkluderade i vår gemenskap.

Vi har en stark värdegrund och vi strävar alltid efter att vara förebilder och ledande såväl sportsligt som organisatoriskt. Vi vill ta ett stort samhällsansvar och fostra goda samhällsmedborgare. Våra värdeord, Ledande, Gemenskap och Förebilder är viktiga och centrala i vår verksamhet och för vår produkt.

Om tjänsten: tjänsten är en visstidsanställning på ca 1 år, då en av våra medarbetare kommer vara föräldraledig.

I din roll som koordinator kommer dina främsta ansvarsområden handla om att självständigt kunna driva och leda arbetet inom flera projekt samtidigt mot uppsatta mål och tidsramar. Dina arbetsområden är främst planera och genomföra event, matcharrangemang samt koordinering av föreningens viktiga partnersamarbete, sponsorrelationer och avtal. Stor del av arbetet handlar om att skapa engagemang och goda relationer med fokus på struktur, planering, ledning och uppföljning, för att stödja verksamheten på bästa sätt. Rollen innebär ett nära samarbete med eventpersonal, försäljningsorganisation, kanslipersonal och föreningens styrelse. I din roll möter du många ideella krafter i olika funktioner och uppdrag.

Om dig. Du har relevant event- eller marknadsutbildning med stor erfarenhet av arbete kring event och arrangemang. Du är en kommunikativ ledare med förmåga att leda grupper t ex eventpersonal för framgångsrika arrangemang. Du har gedigen erfarenhet av marknadsarbete, att utveckla och vårda partnerrelationer och att hantera sponsoravtal, t ex uppföljning i samarbete med vår försäljningsorganisation. Du är en driven person som vill vara med och leda föreningen in i vår nya fantastiska innebandyarena och du vill utveckla både nya och gamla produkter. Du har en förmåga att analysera marknaden, ta beslut och sätta nya projekt i rullning för att driva både föreningens och din egen utveckling framåt. Du är inte främmande för helgarbete då det ingår vid event- och matcharrangemang. Vi ser gärna att du även har körkort och tillgång till egen bil.

Tidigare erfarenhet av liknande roll inom idrotten är meriterande.

Välkommen med din ansökan senast den 28 juni 2021 till [email protected] Vi planerar att kunna tillsätta tjänsten för start i augusti.

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Ann-Sofie Lindh, [email protected]