Söndag
13 Jan 2 matcher
Onsdag
16 Jan 1 match
Lördag
19 Jan 1 match
Tisdag
22 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Måndag
28 Jan 1 match
Onsdag
06 Feb 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Tisdag
12 Feb 1 match
Fredag
15 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 2 matcher
Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 2 matcher
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Måndag
18 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match

Pixbo Wallenstam får besök av två tjeckiska herrtalanger

21 november 2017 07:17
SSL HERR

Som ett första steg i avtalet mellan Tatran Střešovice och Pixbo Wallenstam ansluter två talangfulla spelare till Pixbo Wallenstams herrlag under måndagen den 20 november.


Marek Beneš och Ondřej Němeček kommer att stanna i Pixbo Wallenstam som temporary players i fem veckor och vara med både på träningar och matcher.

Under tiden i Mölnlycke kommer spelarna även att få grundläggande utbildning i det svenska språket och närmare få uppleva det svenska samhället och den svenska kulturen. Eliška Krupnová och Josef Juha finns redan i Pixbo Wallenstam vilket underlättar för Marek Beneš och Ondřej Němeček tid i Sverige och deras anpassning till det svenska samhället.

– I och med vårt nyligen ingångna avtal får vi nu en fin möjlighet att prova Marek Beneš och Ondřej Němeček i världens bästa innebandyliga. Killarna är laddade och ser verkligen fram emot att konkurrera om en plats i laget både nu och i framtiden. Vi är många i organisationen som kommer göra vårt bästa för att få killarna att trivas i Mölnlycke och Pixbo Wallenstam, säger Fredrik Edendahl, klubbdirektör och tillägger:

– Utöver dessa spelare ser jag också fram emot även att få titta på den lovande 17-åringen som kommer ansluta från Tatran Střešovice i början på nästa år för att provspela under två veckor och uppleva Pixbo Wallenstam på nära håll. Även huvudtränare Jonas Eliasson ser fram emot att få jobba med tjeckiska talanger.

– Kul att vi får hit två av Tjeckiens mest lovande spelare. Det ska bli spännande att få se dem i världens bästa liga. Marek Beneš är en snabb toppspelare med ett vasst skott och Ondřej Němeček är en rightback med bra spelsinne. Vi hoppas dem kommer trivas hos oss under denna period.