Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match
Söndag
23 Sep 2 matcher
Tisdag
25 Sep 1 match
Söndag
30 Sep 2 matcher
Onsdag
03 Okt 1 match
Lördag
06 Okt 1 match
Söndag
07 Okt 1 match
Söndag
14 Okt 2 matcher
Söndag
21 Okt 1 match
Onsdag
24 Okt 1 match
Fredag
26 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Onsdag
31 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 2 matcher
Torsdag
08 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Onsdag
14 Nov 1 match
Söndag
18 Nov 2 matcher
Söndag
25 Nov 1 match
Tisdag
27 Nov 1 match

Pixbo Wallenstam får besök av två tjeckiska herrtalanger

21 november 2017 07:17
SSL HERR

Som ett första steg i avtalet mellan Tatran Střešovice och Pixbo Wallenstam ansluter två talangfulla spelare till Pixbo Wallenstams herrlag under måndagen den 20 november.


Marek Beneš och Ondřej Němeček kommer att stanna i Pixbo Wallenstam som temporary players i fem veckor och vara med både på träningar och matcher.

Under tiden i Mölnlycke kommer spelarna även att få grundläggande utbildning i det svenska språket och närmare få uppleva det svenska samhället och den svenska kulturen. Eliška Krupnová och Josef Juha finns redan i Pixbo Wallenstam vilket underlättar för Marek Beneš och Ondřej Němeček tid i Sverige och deras anpassning till det svenska samhället.

– I och med vårt nyligen ingångna avtal får vi nu en fin möjlighet att prova Marek Beneš och Ondřej Němeček i världens bästa innebandyliga. Killarna är laddade och ser verkligen fram emot att konkurrera om en plats i laget både nu och i framtiden. Vi är många i organisationen som kommer göra vårt bästa för att få killarna att trivas i Mölnlycke och Pixbo Wallenstam, säger Fredrik Edendahl, klubbdirektör och tillägger:

– Utöver dessa spelare ser jag också fram emot även att få titta på den lovande 17-åringen som kommer ansluta från Tatran Střešovice i början på nästa år för att provspela under två veckor och uppleva Pixbo Wallenstam på nära håll. Även huvudtränare Jonas Eliasson ser fram emot att få jobba med tjeckiska talanger.

– Kul att vi får hit två av Tjeckiens mest lovande spelare. Det ska bli spännande att få se dem i världens bästa liga. Marek Beneš är en snabb toppspelare med ett vasst skott och Ondřej Němeček är en rightback med bra spelsinne. Vi hoppas dem kommer trivas hos oss under denna period.