Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Ordföranden har ordet: ”Undrar om det finns några hårda klappar under granen i år?”

22 december 2018 16:00
KLUBBEN

I somras tillträde Fredrik Löfgren som ordförande för Pixbo Wallenstam Innebandy. Med jämna mellanrum kommer han här på Pixbo.se att delge sina tankar om stort och smått under rubriken ”Ordförande har ordet”. Nedan presenterar vi del två. Trevlig läsning!

"Jag hoppas att ni alla får en fantastiskt fin jul och ett riktigt gott nytt år! Själv kommer jag att äta, vila, umgås och träna innebandy (som tränare). Förhoppningsvis kommer jag även att ladda batterierna riktigt mycket. För det tror jag kommer att behövas. Jag tror nämligen att 2019 kommer att bli ett mycket händelserikt innebandyår. Ett år som dessutom går i Pixbo Wallenstams tecken."


Med julen i snart antågande förvandlas jag som vanligt till en liten pojke. I alla fall i sinnet. Likt Karl-Bertil Jonsson drömmer jag mig bort och tänker att jag ska göra något riktigt bra. Något som verkligen gör en positiv skillnad för andra. Något som är på riktigt.

Som ordförande för en av Sveriges största innebandyklubbar både får man och delar ut så väl hårda som mjuka klappar. Att vi tog det första spadtaget till den nya arenan under hösten var kanske en av årets bästa julklappar. Att vi började året med att strama upp budgeten var kanske en av de hårdaste. Som tur är har vi många som jobbar helhjärtat med att utveckla vår fina klubb, vilket gör att siffrorna går åt rätt håll.

Några andra fina klappar är så klart alla fantastiska ledare som gör ett otroligt fint jobb tillsammans med alla våra spelare och alla våra ideella krafter. Att vi dessutom gör bra resultat skadar ju inte det heller. Jag vill även skicka en julhälsning till alla er föräldrar och supportrar som bidrar så positivt till vår framgång. Och ett stort tack även till dig Krille, vår allra mesta supporter!

Eftersom inte alla gillar hårda paket vill jag även tipsa om en upplevelse såhär till jul. Hemmaderbyt mot Lindås den 28 december. Se till att fixa en biljett redan nu på www.pixbo.ebiljett.nu/Home/tickets/113/False. De kommer att ta slut! Visst är det roligt med flera SSL-lag i regionen, det utvecklar verkligen innebandyn.

Jag hoppas att ni alla får en fantastiskt fin jul och ett riktigt gott nytt år! Själv kommer jag att äta, vila, umgås och träna innebandy (som tränare). Förhoppningsvis kommer jag även att ladda batterierna riktigt mycket. För det tror jag kommer att behövas. Jag tror nämligen att 2019 kommer att bli ett mycket händelserikt innebandyår. Ett år som dessutom går i Pixbo Wallenstams tecken. Hej då 2018, hej och välkommen 2019!