Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match

Star Camp i samarbete med Friends

24 juni 2017 01:24
Star Camp 2017

Idrotten är på många sätt fantastisk, men för vissa barn är det också miljö där de upplever kränkningar och diskriminering.

Friends kämpar, precis som Star Camp, aktivt för ett positivt och tryggt idrottsklimat genom ett medvetet förebyggande arbete.


Ett viktigt motto för oss på Star Camp är "Att vara en bra kompis både på och utanför planen". Det är också något som premieras varje lägervecka då ledarna på lägret utser en eller två "Veckans kompis".

Veckans kompis är ett fint och hedrande pris och omnämnande som delas ut till den deltagare som har utmärkt sig och varit en schysst kompis under lägerveckan, spridit glädje, gjort sitt bästa för laget, har varit hjälpsam osv.

I samma anda utser också Pixbo Wallenstams styrelse två Star Camp-stipendiater till lägret varje sommar. Förutom att stipendiaterna ska vara ambitiösa och duktiga innebandyspelare, ska de också vara ödmjuka och goda kamrater. Läs mer om nomineringsförfarandet och stipendiet på Star Camps hemsida www.starcamp.se.

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning. Friends utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Läs mer om deras arbete på www.friends.se.