Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match

Herrarna hemmavann mot nykomlingen

7 oktober 2017 19:00
SSL HERR

Under lördagen var en av nykomlingarna i SSL herr, Jönköping, på besök i Wallenstamhallen för match mot Pixbo Wallenstam.

Gästande JIK gjorde första målet men sedan var det hemmalaget för hela slanten. Slutresultatet skrevs slutligen till Pixboseger med 7-2.


Jönköping gjorde matchens första mål efter fem minuter innan Pixbo Wallenstam tog tag i spelet och gjorde fyra mål under den sista halvan av första perioden. Målskyttar: Tom Carlsson, Linus Andersson, Max Wahlgren och Daniel Calebsson.

– Jönköping är ett talangfullt lag så vi visste att vi skulle behöva ha tålamod och att vi skulle behöva pumpa på, säger Daniel Calebsson.

Mittperioden blev lite jämnare målmässigt. Jens Milesson utökade tidig till 5-1 innan Jönköping replikerade strax därefter. Två minuter före paus utökade Daniel Calebsson till 6-2 då han gjorde sitt andra mål för dagen.

– Vi lockas in lite i deras låga tempo samtidigt som vi blir lite bekväma när vi leder, säger Calebsson.

Johan Borgström gjorde 7-2 fem minuter in i den sista perioden. Det blev också slutresultatet i matchen.

– Skönt att studsa tillbaka från Växjömatchen direkt. Det var en svår bortamatch senast och detta är en match vi ska vinna. Men det är en helt annan grej att gå ut och göra det, säger Daniel Calebsson.

Calebsson stod för två mål denna match, kedjekamraten Max Wahlgren var snäppet värre med fyra poäng, ett mål och tre assist.

Redan på onsdag är det dags för ny hemmamatch för Pixbo Wallenstams herrar. Då kommer Linköping på besök kl. 19.00.

– Ett bra lag som är högt tippade. Tempot kommer att bli högre i den matchen vilket passar oss bättre, säger Daniel Calebsson som blev matchens lirare i Pixbo Wallenstam i dagens match.

Förköp din biljett redan idag:

pixbo.ebiljett.nu/Home/Tickets/58/false

Vi ses i hallen!