Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
10 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Onsdag
27 Nov 1 match

Vi söker en driven klubbchef med ett bultande hjärta till Pixbo Wallenstam

6 juni 2019 22:00
KLUBBEN

Vill du vara med och kämpa om kommande SM-guld? Vi söker nu en driven klubbchef med ett bultande hjärta till Pixbo Wallenstam.

Pixbo Wallenstam, bildad 1981, är en etablerad storklubb med bred ungdomssatsning och elitlag i den högsta innebandyligan SSL på både dam- och herrsidan. Verksamheten vilar på en stor och trygg organisation som i stor utsträckning bedrivs ideellt. Vårt arbete bedrivs alltid utifrån vår värdegrund och vi tycker att det är väldigt viktigt att arbeta för en jämställd idrott och med ett stort samhällsansvar.


DIN ROLL

Klubbchefsrollen innebär att du kommer att driva klubbens övergripande arbete och skapa förutsättningar för att utvecklas i önskad takt och riktning. Som klubbchef fyller du även en viktig funktion strategiskt. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Mölnlycke och du rapporterar till klubbens styrelse.

Som klubbchef har du det övergripande ansvaret för klubbens:

  • Strategiska plan för att år 2021 flytta in i vår nya arena,
  • Övergripande ekonomiska och organisatoriska utveckling,
  • Sponsorer och samarbetspartners,
  • Kansli och dess personal.

DIN PROFIL

Som person har du ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling och har stor förståelse för vad som krävs för att lyckas i ett ideellt idrottssammanhang. Du har kunskap och förståelse för såväl bred ungdomsverksamhet som elitidrott på högsta nivå. Vi ser att du är strukturerad, lösningsorienterad och effektiv. Vidare är du en lagspelare, du har god kommunikationsförmåga, lätt för att samarbeta med olika typer av människor och bygga relationer. En egen stark drivkraft, ett brinnande hjärta och en förmåga att få saker att hända är avgörande.

DIN BAKGRUND

Som person är du mål- och resultatinriktad, drivkraftig, omvärldsorienterad och har en genuin vilja att utvecklas. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten så till vida att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt och håller deadlines.

Du är en ledare med ett tydligt helhetsperspektiv och du kombinerar ödmjukhet, mod och uthållighet med strategiskt tänkande och en god pedagogisk förmåga. Att kommunicera tydligt och trovärdigt är betydande för att lyckas i rollen. Arbetet kräver en hög samarbetsförmåga. Vi ser gärna at du har erfarenhet från idrottsvärlden genom liknande uppdrag eller motsvarande.

KONTAKTUPPGIFTER

Frågor om tjänsten besvaras av klubbens ordförande Fredrik Löfgren. Tel: 0764-95 12 31.

Du är välkommen med din ansökan via [email protected] så snart som möjligt, dock senast den 1 juli 2019.

Urval och intervjuer sker löpande.