Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Herrarna vände och vann hemma mot Sirius

18 november 2017 21:20
SSL HERR

Pixbo Wallenstams herrar gästades under lördagen av Uppsalalaget Sirius hemma i Wallenstamhallen. Sirius fick den bästa starten på matchen men hemmalaget jobbade sig in i matchen och kunde slutligen vinna med tre bollar. Pixboseger till slut med 8-5.


Sirius gjorde matchens första mål i matchminut två och utökade ledningen efter halva den första perioden. Fem minuter senare gjorde Philip Bringestedt och Adam Persson två snabba mål vilket gav 2-2 i paus.

– Vi är inte riktigt med från början så det blev en tung och onödig start. Vi sköt heller inte så mycket vilket gjorde det extra skönt att vi hade lika i paus, säger Martin Ojaniemi.

Hemmalaget gjorde sedan en stark mittperiod där man inledde med två snabba mål. Målskyttar nu Tim Wiklund och Martin Ojaniemi.

Sirius gjorde sedan mål i box play innan Martin Östholm gjorde 5-3 under samma utvisning. Innan perioden var slut hann Isak Julkunen med att utöka ledningen ytterligare.

– Nu gjorde vi det vi inte gjorde i första, nu är vi med från början och skjuter. Vi får också lite skitmål för vi täcker bra framför deras målvakt, säger Martin Ojaniemi.

Martin Östholm gjorde ett snabbt mål i sista perioden och utökade till 7-3. Sirius kröp närmare med två reduceringar. Slutresultatet kom i öppen kasse med sekunder kvar att spela.

– De pressar lite högre men vi löser det. Samtidigt blir det lite avslaget då vi blir bekväma för att vi leder. Men en skön seger till slut, säger Martin Ojaniemi.

Nästa match för Pixbo Wallenstam herrar är AIK borta i Solnahallen på torsdag kl. 19.00. Den matchen kan man se på webben:

sslplay.azurewebsites.net/Home/Watch/Live/8665

– Ett lite lurigt lag som man aldrig vet vad de står, säger Martin Ojaniemi som blev matchens lirare i hemmalaget mot Sirius.