Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Pressmeddelande: Rauswall ny assisterande tränare för Pixbo Wallenstams herrar

19 april 2018 13:00
SSL HERR

Pixbo Wallenstams herrar fortsätter att förstärka organisationen inför kommande säsong. Senaste nytillskottet hittar man i ledarstaben. Joel Rauswall, som tidigare har varit aktiv i föreningen som spelare, går nu in som assisterande tränare.


Jobbet inför säsongen 2018/19 fortsätter för Pixbo Wallenstams herrar. Ny sportchef är redan presenterad och nu är även en ny assisterande tränare klar, Joel Rauswall. Huvudtränare Jonas Eliasson ser fram emot att få jobba med sin nya kompanjon i båset.

– Det känns väldigt kul och inspirerande att få in Joel i staben. Han har en bra blick för spelet, framför allt när det gäller anfallsdelen. Jag tror att vi kommer att komplettera varandra väldigt bra och vi kommer att jobba hårt för att föra laget framåt ytterligare.

Som spelare blev det fyra säsonger i Pixbo Wallenstam (2009/10 - 2012/13) och tre SM-brons. Joel Rauswall själv säger såhär om sin nya roll.

– Elitinnebandy har alltid lockat mig och att få chansen att samarbeta med Jonas känns kanon. Vi har under den korta tid jag varit med hittills kommit fram till vad vi vill jobba med och hur vi vill utveckla laget. Det är fantastiska spelare man får jobba med på den här nivån och jag ser väldigt mycket fram emot detta samarbete. För min egen del handlar det om att acklimatisera sig till en elitverksamhet med allt vad det innebär. Se och lära mycket samtidigt som jag vill sätta min egen prägel på verksamheten. Jag hoppas att mitt ledarskap och mina styrkor som ledare, tillsammans med Jonas styrkor kan göra laget ännu bättre till nästa säsong.

Kalevi Pessi elitansvarig i Pixbo Wallenstam säger följande om nytillskottet i ledarstaben

– Joel passar in som handen i handsken i ledarstaben för herrlaget. Det är jättekul att tidigare Pixbo Wallenstamspelare väljer att göra en tränarkarriär och att då återvända till oss. Joel har redan nu omfattande tränarmeriter. Till dessa har han också varit ledare och tränare på Pixbo Wallenstams sommarläger, Star Camp.