Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Pixbo
PIX

Pixbo tog tre viktiga poäng borta mot Örebro

11 november 2017 15:03
SSL Herr

Det skiljde bara en poäng mellan Örebro och Pixbo inför lördagens drabbning. Och hetast på de tre poängen var gästerna, och framförallt Max Wahlgren som svarade för fyra av gästernas sju mål.


Örebro - Pixbo 3-7 (1-2,1-3,1-2)

Mål Örebro: Daniel Hellqvist, Marcus Ekengren, Emil Lundmark

Mål Pixbo: Max Wahlgren 4, Philip Bringestedt, Andreas Hörberg, Charlie Sköld

Det var Örebro som tog ledningen genom Daniel Hellqvist efter drygt två och en halv minut, men gästerna visade att de inte tänkt släppa om Örebro i tabellen utan en ordentlig fight. Tack vare Max Wahlgren och Philip Bringestedt hade gästerna en 2-1-ledning inför mittenakten.

Den andra perioden startade likt den första och det var återigen hemmalaget som gjorde första målet. Efter Örebros kvittering och trots att hemmalaget hade ett litet övertag gasade gästerna på och inom loppet av nio och en halv minut hade gästerna hunnit med att göra tre mål, vilket innebar att det stod 5-2 inför den sista perioden.

Likt de första två perioderna så var det hemmalaget som öppnande målskyttet i den sista perioden, men Emil Lundmarks mål blev dessvärre hemmalagets sista för dagen. Max Wahlgren såg nämligen till att utöka gästernas ledning till 6-3 och gjorde därmed sitt tredje mål i matchen. Med tre minuter kvar av matchen tog hemmalaget time out, men med bara minuten kvar av matchen satte Wahlgren spiken i kistan genom att göra sitt fjärde mål. Pixbo tog därmed tre viktiga poäng i jakten på en topplacering när Örebro besegrades med 7-3.