Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Örebro
ORE
Borta
Pixbo
PIX

Örebro gasar på för att passera Pixbo

10 november 2017 15:00
Matchguide

Det skiljer bara en poäng mellan Örebro och Pixbo när de båda lagen nu ska drabbas samman i Idrottshuset, Örebro. Kan hemmalaget kriga till sig en seger och i och med det gå om eller kan gästerna fortsätta hålla dem bakom sig?


Örebro - Pixbo Wallenstam

Lördag 13:00 Idrottshuset

Fem senaste Örebro: V, F, F, V, F

Fem senaste Pixbo Wallenstam: V, F, V, F, V

Örebro kommer senast från en efterlängtad seger mot Höllviken där närkelaget vann med 5-4 efter förlängning. Vinsten var mycket tack vare en storspelande Simon Jirebeck som med sitt avgörande mål även skrevs till hattrickskytt. Innan mötet mot Höllviken hade Örebro åkt på två raka förluster, först mot Team Thorengruppen och sedan i en ordentlig överkörning av Jönköping som vann med 10-3. Örebro är fortfarande med i jakten på en topplacering, just nu ligger laget på en sjundeplats med 13 inspelade poäng, men det skiljer bara två poäng upp till trean Växjö.

Men en poäng mer och på en femteplats ligger lördagens motstånd - Pixbo Wallenstam. Gästerna har visat en något ojämn form sett till de fem senaste matcherna och har varvat vinster och förluster. Senast kommer de dock från en vinst mot Dalen, en match som Pixbo rivstartade och hade efter 20 spelade minuter en 5-1-ledning. Dalen kunde inte resa sig och matchen slutade 8-3.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Örebro-Pixbo via SSL Play.