MUL

Max Wahlgren vann mot Mullsjö

2 december 2017 18:15
SSL Herr

Det var gästerna som tog tag i taktpinnen och hade en komfortabel 5-1-ledning i början av den tredje perioden. Då gjorde Mullsjö en kraftansträngning som inte räckte hela vägen och Pixbo vann med 5-4, efter att Wahlgren svarat för fyra av gästernas mål.

Mullsjö - Pixbo 4-5 (0-1,1-3,3-1)

Mål Mullsjö: Max Wahlgren 4, Philip Bringestedt

Mål Pixbo: Isaac Rosén 2, David Gillek, Rikard Eriksson

Det var ett ivrigt Pixbo inledningsvis, så taggade att man efter drygt fem spelade minuter var för många spelare på plan. En utvsining som Max Wahlgren satt av. Samma Wahlgren klev sedan fram för gästerna när de bjöds på straff, en straff som Jonathan Larsson i Mullsjömålet inte kunde få tag på.

Gästerna kunde sedan utöka ledningen kort in i den andra perioden, men dryga minuten senare kom reduceringen genom David Gillek. Men gästerna och Max Wahlgren var inte klara än, med två mål i den andra perioden och en kort in i den sista perioden hade Max Wahlgren sett till att gästerna ledde med 5-1. Då kom en kraftansträning från hemmalaget som krigade in i det sista. Det räckte dock inte hela vägen och Mullsjö fick se sig besegrade med 5-4.