Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Mullsjö
MUL
Borta
Pixbo
PIX

Västgötsk prestigemöte i Mullsjö

1 december 2017 15:00
Matchguide

Två toppjagande västgötar drabbar samman i Nyhemshallen på lördagseftermiddagen. Hemmastarka Mullsjö tar emot bortastarka Pixbo i jakten på tredjeplatsen i SSL.


Mullsjö-Pixbo

Lördag 16:00 Nyhemshallen

Fem senaste Mullsjö: V, F, V, F, V

Fem senaste Pixbo: F, V, V, V, F

Mullsjö tog en tung seger i det stekheta derbyt med Jönköping senast. 7-6 i förlängning blev slutresultatet där Gustav Svensson blev stor hjälte knappt tre minuter in i övertidsspelet. Segern innebar västgötarnas nionde för säsongen och efter 14 spelade matcher är man kvar på den jämna övre halvan av SSL-tabellen. En annan som har varit jämn poängmässigt är David Gillek. Veteranen och lagkaptenen har producerat mål och assist i nio matcher i följd, där det i derbyt blev ett mål och två assist för 34-åringen.

För Pixbos del bröts en tre matcher lång segertrend på onsdagskvällen. Höllviken drog det längsta strået i Wallenstamhallen i en jämn och relativt målsnål tillställning som skåningarna till slut kunde vinna med 3-2. Inför lördagen ligger Pixbo på samma poäng som sitt motstånd, men med en bättre målskillnad, och siktar nu på att ta ytterligare kliv i tabellen - bland annat med en viss Max Wahlgren i spetsen. Forwarden är Pixbos klart formstarkaste spelare, då det från hans klubba har producerats poäng i tio matcher i följd. Med sina 16 mål och 12 assist placerar han sig dessutom i toppen av den totala poängligan och lär säkerligen bli ett orosmoment i Mullsjöförsvaret även på lördagen.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Mullsjö-Pixbo via SSL Play.