Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Sirius
SIR

Andersson bakom Pixbos vinst - stoppade Sirius

4 januari 2018 21:50
SSL Dam

Serieledande Pixbo Wallenstam fortsätter att rada upp segrar - ett formstarkt Sirius kördes över med klara siffror på hemmaplan.


Pixbo Wallenstam - Sirius 6-1 (2-1, 2-0, 2-0)

Mål Pixbo: Linda Andersson 2, Eliska Krupnova, Stephanie Boberg, Lisa Andebratt, Amanda Lööv Miljevic

Mål Sirius: Evelina Sparf

Med fyra vinster på sina fem senaste matcher rullade Sirius västerut med ett starkt självförtroende. Bortamötet med Pixbo Wallenstam skulle dock visa sig bli en tuff resa för Uppsalalaget, som tidigt hamnade i underläge. Med 4.55 spelat sköt Linda Andersson 1-0 till Pixbo, en ledning som "Rävarna" sedan aldrig släppte ifrån sig.

Stephanie Boberg fyllde på med tvåan innan Evelina Sparf reducerade för Sirius i den första perioden. I mittenakten kom sedan det matchavgörande rycket från hemmalaget, som med mål från Eliska Krupnova och Lisa Andebratt ryckte ifrån till en tremålsledning.

Sex minuter in i slutperioden slog Linda Andersson även till med sitt andra mål i matchen, något som definitivt tog musten ur Sirius. Gästerna fick se sin segerrad på två raka matcher ta slut och Amanda Lööv Miljevic fastställde med en sekund kvar siffrorna till 6-1. Det gav tre nya poäng till Pixbo, som nu har vunnit sina tio senaste matcher och fortsätter att toppa SSL-tabellen.