Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Pixbo
PIX

Pixbos damer föll borta mot Warberg i västkusterbyt

9 mars 2018 20:30
SSL DAM

På fredagskvällen reste Pixbo Wallenstams damer söderut för västkustderby mot Warberg. Matchen började avvaktande och lagen kände på varandra i den första perioden som slutade mållös.

Mittperioden slutade även den oavgjord, 2-2, innan hemmalaget lade in en högre växel i period tre och vann till slut med 5-3.


Warberg - Pixbo Wallenstam 5-3 (0-0, 2-2, 3-1)

Mål Warberg: Camilla Halldén 2, Therese Arneson 2, Jenny Dahl

Mål Pixbo: Stephanie Boberg 2, Frida Ahlstrand

I den andra perioden var det Pixbo Wallenstam som inledde målskyttet som nu tog fart. Två nätkänningar för vardera lagen blev det innan periodvila två.

I tredje perioden var det Warberg som tog initiativet. Två tidiga mål gav hemmalaget ledningen och när Therese Arneson satte 5-2 efter tolv minuters spel blev det tufft för gästande Pixbo. Stephanie Boberg fick dock sista ordet med sitt 3-5 mål med sekunden kvar att spela.

Därmed grep Warberg grep det sista halmstrået till att nå en slutspelsplats. En viktig seger för Warberg som fortfarande kan nå slutspel och en hård förlust för Pixbo Wallenstam som nu får mycket svårt att knipa seriesegern.

Stephanie Boberg blev poängbäst i Pixbo Wallenstam med sina två mål tillsammans med Lisa Andebratt som gjorde två assist.

På söndag den 11 mars klockan 16.00 är det dags för säsongens sista hemmamatch i grundserien hemma i Wallenstamhallen för Pixbo Wallenstams damer. Västerås Rönnby står för motståndet och du kan köpa biljett ill matchen här:

pixbo.ebiljett.nu/Home/Tickets/78/false

Vi ses i hallen!