Jönköping
JIK

Uddamålsförlust för herrarna borta mot Jönköping

26 oktober 2018 22:00

Pixbo Wallenstams herrar åkte under fredagen till Jönköping för bortamatch. Det blev en jämn kamp som slutade med uddamålsförlust för gästande Pixbo. Pixbo Wallenstam började bäst men hemmalaget jobbade sig in i matchen och kunde till slut vinna med 6-5. Gustav Fritzell skapade visserligen nerv i matchen med sin reducering till 5-6 med drygt tre minuter kvar av matchen, men Jönköping höll undan och kunde inkassera sin tredje raka seger. Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar är Höllviken hemma i Wallenstamhallen på onsdag den 31 oktober. Välkomna till hallen då!

Jönköping - Pixbo Wallenstam 6-5 (1-2, 4-2, 1-1)

Mål Jönköping: Rickard Hessmer 2, Emil Nilsen 2, Gustav Johansson, Joel Wadsten

Mål Pixbo Wallenstam: Andreas Stefansson 3, Jens Milesson, Gustav Fritzell

...

Andreas Stefansson gav Pixbo Wallenstam ledningen efter dryga tre minuters spel i Jönköpings Idrotthus. Jönköping kvitterade innan Jens Milesson satte 1-2 vilket var resultatet efter första perioden.

Hemmalaget Jönköping reste sig sedan i den andra perioden och gick in i den andra pausvilan med en 5-4-ledning som utökades till 6-4 knappt halvvägs in i den tredje perioden.

Gustav Fritzell skapade nerv i matchen med sin reducering till 5-6 med drygt tre minuter kvar av matchen, men Jönköping höll undan och kunde inkassera sin tredje raka seger.

Nästa match för Pixbo Wallenstams herrar är Höllviken hemma i Wallenstamhallen på onsdag den 31 oktober, matchstart klockan 18.30. Välkomna till hallen då!