Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Idag 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Endre
END

Ny vinst för damerna - vann mot Endre på hemmaplan

27 februari 2022 22:00
SSL DAM

Matcherna fortsätter att dugga tätt för Pixbo Wallenstams damer och så även trepoängarna. Under söndagen kom en ny seger, nu hemma mot Endre i Wallenstam Arena.


Hemmalaget tog kommandot direkt i Wallenstam Arena och släppte sedan inte taget. Söndagens resultat skrevs till Pixboseger 6-2.

Eliška Krupnová gav rävarna ledningen tidigt i den första perioden. En ledning som Caroline Adelöw utökade i slutet av densamma.

Endre gjorde ett reduceringsmål fram till 1-2 i mittperioden men Klara Loneberg svarade med två, varav det sista i box play och hemmalaget behöll greppet inför avslutningen och var i ledning med 4-1.

Pixbo Wallenstam behöll greppet i den sista perioden trots att gästerna även här gjorde första målet frm till 2-4. I denna period var det Denisa Ratajovás tur att bli tvåmålsskytt vilket fastställde slutresultatet till 6-2.

"Vi gör en stabil insats där vi kopplar greppet om matchen med en stark första period. I andra perioden blir vi lite slarviga med boll och bjuder in Endre som vinner mycket med sitt fysiska och raka spel. Sista perioden är kontrollerad från vår sida där jag tycker vi har chanser att göra fler mål. I övrigt är jag nöjd med att vi stänger ner två boxplay och även gör ett mål framåt i den spelformen", säger huvudtränare Jonas Gustafsson.

Poängbäst i Pixbo Wallenstam: Flurina Marti med tre assist. Matchens lirare i Pixbo Wallenstan: Denisa Ratajová.

Nästa match för Pixbo Wallenstams damer spelas mot Lund borta på torsdag 3 mars. Tekning 19:30 i Lerbäckshallen och på sportexpressenplay.se