Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Fri entré när damerna inleder Champions Cup äventyret

14 augusti 2023 21:00
SSL DAM

I och med segern i svenska cupen förra säsongen spelar damerna den internationella klubblagsturneringen Champions Cup denna säsong. Upplägget för turneringen är lite nytt, kvartsfinal är första steget och dessa inleds redan denna vecka. För Pixbos del väntar hemmamatch med fri entré.


Efter SM-guldet i april 2016 spelade Pixbos damer Champions Cup i månadsskiftet september/oktober samma år. Den gång slutade det med guld. Nu är det återigen dags att kliva in i turneringen efter vårens cupguld.

Turneringen har inför säsongen ett nytt upplägg. En del i det är en geografisk uppdelning i kvartsfinal och semifinal där nord (Sverige och Finland) och syd (Schweiz och Tjeckien) möter varandra i dubbelmöten. Det innebär att nord möter syd först i en final och att det därmed exempelvis inte kan bli två svenska lag i finalen.

För Pixbos del är finska TPS motståndare i kvartsfinalen och första matchen spelas hemma i Wallenstam Arena, lördag den 19 augusti kl. 15.00.

Kvartsfinal två (av två) spelas sedan på bortaplan veckan efter, i Kupittaan Palloiluhalli i Åbo, 26 augusti kl. 15.00 finsk tid (14.00 svensk tid)

Biljetter till hemmamatchen

I en satsning att kickstarta säsongen och för att ge damerna en bra start på turneringen bjuder Pixbo på entrén. Bara kom till hallen och klä dig gärna i rött och vitt.

Se matcherna på webben: https://app.floorball.sport/#/leagueorganizersite/125 https://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/O8BRvq/innebandy-sportbladet-sander-champions-cup-med-falun-storvreta-thorengruppen-och-pixbo

Läs mer om turneringen: https://floorballchampionscup.sport