Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher
Hemma
Pixbo
PIX
Borta
Thorengruppen
TTG

Tufft motstånd väntar Team Thorengruppen

9 februari 2018 15:00
Matchguide

Team Thorengruppen har det fortsatt tufft och ligger fortfarande på jumboplats i tabellen. Nu väntar även tufft motstånd när umeålaget åker till Wallenstamhallen och ska ta sig an tabelltrean Pixbo. Ett möte som senast slutade med uddamålsvinst för hemmalaget, kan Team Thorengruppen utmana ytterligare en gång?


Pixbo - Team Thorengruppen

Söndag 16.00 Wallenstamhallen

Fem senaste Pixbo: V, V, F, V, F

Fem senaste Team Thorengruppen: F, V, F, V, F

Pixbo vann senast mot Helsingborg i en målsnål tillställning, dessutom gick matchen till förlänging och slutade 2-1 till Pixbo. Och det var poängsprutorna Martin Östholm och Max Wahlgren som såg till att Pixbo fick med sig två poäng från Skåne. Pixbo har gått något sämre på hemmaplan denna säsong och har sex förluster hemma i Wallenstamhallen, varav en på övertid. Man vann dock senast mot Linköping med 9-4, något som man nu hoppas följa upp med ytterligare en seger när tabelljumbon Team Thorengruppen kommer på besök.

Gästerna har endast fem vinster totalt över hela säsongen, två av dem har dock kommit på de fem senaste matcherna. Den senaste på bortaplan för två omgångar sedan mot Dalen, då vann Thorengruppen med 3-2 efter förlängning. En viktig seger för Umeålaget, men fler poäng är ett måste för laget som är fortsatt sist i tabellen med 16 inspelade poäng. Gästerna har dessutom tio poäng upp till Örebro som just nu befinner sig över det nedre strecket. Team Thorengruppen gick förra veckan ut med att Adam Kimström lämnar klubben samtidigt som Adam Hansson gjort klart för två nya år.

Den senaste drabbningen lagen emellan var en jämn historia, men till slut vann Pixbo med uddamålet. Matchen slutade 8-7 och Linus Henriksson och Linus Andersson svarade för flest poäng för Pixbo, tre vardera. Kan Team Thorengruppen utmana även denna gång?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Pixbo-Team Thorengruppen via SSL Play.