Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 2 matcher

Pressmeddelande: Jonas Gustafsson ny huvudtränare för Pixbo Wallenstams damer

31 mars 2021 22:00
SSL DAM

I väntan på att SM-semifinalserien mot Endre ska dra igång står det klart att Pixbo Wallenstams damer 2021/2022 kommer att ledas av Jonas Gustafsson. Överenskommelsen med Fredrik Larsson och Jesper Falk var att leda Pixbo Wallenstams damer endast under slutspelet 2021. Nu är det klart vem som tar över stafettpinnen och leder laget nästa säsong, Jonas Gustafsson.


– Det känns fantastiskt roligt. Jag har starka känslor för den här klubben och för det här laget. Det är ett spännande uppdrag och jag kommer att jobba hårt för lagets framtida utveckling, säger Jonas Gustafsson.

Gustafsson har tidigare stått i båset hos såväl Pixbo Wallenstams damer som herrar i rollen som assisterande tränare. Med damerna blev det bland annat guld i Champions Cup hösten 2016. Jonas har också haft uppdrag hos Warberg (allsvenskan herr), Varla (divison 1 herr) och Sandö (division två herr).

Elitansvarig Kristina Landgren Carestam säger såhär om rekryteringen.

– Det är oerhört roligt att nu kunna presentera Jonas Gustafsson som ny ansvarig tränare för Pixbo Wallenstams damlag. I honom får vi en engagerad och reflekterande tränare med både en bred och en djup kompetens och erfarenhet. Jonas har ett coachande ledarskap som vi tror kommer utveckla både spelare och ledarstab. Han har redan tidigare varit verksam i föreningen i olika roller då han har tränat akademilag och varit assisterande tränare för båda SSL-lagen. De senaste åren har han varit verksam i Varla som tränare.