Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match
Lördag
24 Apr 1 match

Pixbo Wallenstam söker nya krafter till styrelsen och föreningen

31 maj 2021 18:30

Pixbo Wallenstam flyttar snart in i Wallenstam Arena i Mölnlycke, en arena med 1600 sittplatser och med fantastiska förutsättningar för att skapa sportsliga framgångar på och utanför banan. Föreningen firar 40 år i år och det finns stora planer för framtiden och just nu söker vi fler ledamöter till styrelsen som vill vara med på resan.


Tillsammans tar vi föreningen framåt till nya framgångar

Styrelsen i Pixbo Wallenstam arbetar för jämställdhet och det vore fantastiskt med kvinnliga sökanden. Vi söker nu ledamöter till följande ansvarsområden:

Ordförande

Till den här rollen söker vi en affärsdrivande person som brinner för ledarskap och struktur. Som ordförande i Pixbo Wallenstams styrelse ansvarar du för den övergripande strukturen och följer upp arbetet som utförs. Du arbetar tillsammans med en oerhört drivande grupp som strävar efter framgångar tillsammans.

Sekreterare

På den här positionen behövs någon som tar fram agenda, kallelser och övrigt underlag till styrelsemöten. Du förbereder även övrig administration kring styrelsens möten samt skriver protokoll. I denna roll hjälper du också till med beslutsuppföljningar.

Om föreningen

Vi som förening har ambitionen att alltid växa och bli större samtidigt som vi vill öka känslan av tillhörighet och gemenskap. För att kunna driva alla projekt så behövs det fler i föreningen som kan hjälpa till i olika arbetsgrupper, det är alltifrån evenemang i den nya arenan, till att skapa föreningskänsla eller jobba med intäkter. Om just du känner för att bidra med din kunskap eller finnas tillhands för diverse projekt så tveka inte att höra av dig. Du behöver inte vara specialist på innebandy för att tillföra och finna gemenskap i föreningen. Vi erbjuder en härlig gemenskap där glädjen står i centrum.

Ambitionen just nu är att skapa en grupp som besitter ett stort kontaktnät i och utanför föreningen. Denna grupp kommer tillsammans med valberedningen att arbeta för att hitta personer som kan hjälpa styrelsen i specifika begränsade projekt eller arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din intresseanmälan alternativt förslag på kandidater för de olika rollerna eller för det utökade nätverket/gruppen med oss.

// Valberedningen

Kontaktperson: [email protected]

...

Länk: Dags för årsmöte 30 juni >