Lördag
24 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Patric och Tomas - herrarnas tränarpar kommande säsong

15 juli 2022 11:30
SSL HERR

Varmt välkommen till Pixbo Wallenstam säger vi till Patric Löfborg. Patric kommer tillsammans med Tomas Andersson att bilda tränarpar för Pixbo Wallenstams herrar i SSL kommande säsong.


Hallå där Patric, för oss som inte vet vem du är kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?

"Hej, jag bor nu i Varberg tillsammans med min sambo, dit flyttade jag för fem år sedan för att träna Warbergs IC damlag i SSL och fortsatte där som sportchef. Jag började samtidigt också jobba på NIU-utbildningen där jag är instruktör och samordnare på Peder skrivares skola vilket jag fortfarande gör. Men från början kommer jag från Tidaholm där jag har varit tränare i närområdet under många år som i tex Fagerhult- Habo. Jag har också varit spelare och tränare i Lillån under min utbildning i Örebro. Jag är just nu också med i ledarstaben för landslaget U-19 dam som ska ta guld i Polen i höst".

Vad vet du om spelartruppen i Pixbo Wallenstam säsongen 22/23?

"Jag har under det gångna året sett Pixbo Wallenstam spela en del både live och på tv så jag har helt ok koll på laget och vi har ju till exempel Sveriges bästa målvakt och ytterligare ett par rutinerade spelare samt ett helt gäng med hungriga yngre spelare som kommer att ta ytterligare kliv i år och det finns ju och lite sparkapital att ta av från junior SM-guld-lirarna."

Vad fick dig att tacka ja till ett tränaruppdrag i Pixbo Wallenstam?

"Vi har haft en dialog ganska länge och vi kunde till slut tillsammans få alla pusselbitarna på plats vilket känns riktigt bra".

Vad är din bästa styrka eller egenskap?

"Ja, det är väl inte upp till mig själv att bedöma men jag tror att jag är jäkligt bra på att få ut max av alla spelare både individuellt och som lag ihop med oss tränare."

Vad tror du det är som gör en tränare bra?

"Jag tror att det krävs ett stort engagemang och en vilja att alltid prestera på topp och kunna ställa höga krav på sig själv men även ihop med spelarna på planen."

Något vi borde veta om Patric som inte har med innebandy att göra?

"Att jag har sett mellan 50-60 Arsenal matchen live i London på Highbury och Emirats stadium men det har varit lite jobbigare de senaste åren...".