Måndag
18 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Söndag
22 Sep 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Fredag
27 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Fredag
04 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 2 matcher
Torsdag
10 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Söndag
13 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Tisdag
22 Okt 1 match
Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
27 Okt 1 match

Pressmeddelande: Elin Pettersson till Pixbo Wallenstam

16 maj 2019 10:00
SSL DAM

Pixbo Wallenstam damer presenterar vårens tredje nyförvärv, nu en målvakt från Jönköping. Välkommen Elin Pettersson! Elin började sin karriär i Västerås och byter nu SSL-klubb och stad från Jönköping till Göteborg och Pixbo Wallenstam. Hon kommer senast från Jönköpings IK.

– Valet föll på Pixbo Wallenstam för att jag kände att jag behövde ett miljöombyte innebandymässigt och just Pixbo Wallenstam känns som en väldigt bra miljö att utvecklas i, säger Elin Pettersson.


Elin Petterssons tankar om flytten till Pixbo Wallenstam:

– Pixbo Wallenstam känns som en väldigt proffsig och erfaren förening. Det är alltid ett svårt beslut att ta när det handlar om att byta förening och stad. Men när Pixbo Wallenstam hörde av sig kändes det ändå ganska självklart då jag alltid haft ett öga på dem som förening och för att jag alltid har velat spela där. Ett annat plus är att det finns en väldigt engagerad och driven målvaktstränare i ledarstaben som gör det extra motiverande för mig som målvakt, det är något jag inte har haft tidigare.

Målvakter brukar vara kända för att vara lite ”egna”, vad har du som är ”eget”?

– Jag har en energi som få, är väldigt pratglad och har alltid ett leende på läpparna. Jag brukar få höra att jag är överallt och ingenstans. Annars är det som många andra målvakter, att man har sina rutiner inför match som man alltid utför.

Målvaktstränaren Elin syftar ovan är Pontus Boman och han ser fram emot att få arbeta tillsammans med Elin.

– Det är jättekul att hon väljer att komma till Pixbo Wallenstam. Hon är en skolad målvakt med en brinnande passion för målvaktsrollen och jag ser en stor potential i henne. Elin kommer att bilda en formidabel duo tillsammans med Lara Heini.

Fredrik Larsson, en av sportcheferna för Pixbo Wallenstam SSL dam, är nöjd över att äntligen ha fått Elins underskrift.

– Det känns otroligt bra att Elin valt att skriva på för oss. Vi har följt hennes spel och utveckling under en längre tid och det var nu dags att få över henne till oss. Elin matchar precis den kravprofil vi har på våra spelare; seriös, prestationsinriktad och öppen för att utvecklas. Hon kommer att passa mycket bra in i vårt lagbygge till nästa säsong.

Bild: Pixbo.se (fri att använda)