Söndag
11 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Söndag
18 Mar 1 match
Tisdag
20 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match
Fredag
23 Mar 1 match
Lördag
24 Mar 1 match
Söndag
25 Mar 1 match
Måndag
26 Mar 1 match
Torsdag
29 Mar 1 match
Fredag
06 Apr 1 match
Söndag
08 Apr 1 match
Onsdag
11 Apr 1 match

Pressmeddelande: Veteran fortsätter i ytterligare två år

22 juni 2017 11:25
SSL Silly Herr

Linus Andersson, 31 år, med sju säsonger bakom sig i de rödvit-randiga tröjorna har skrivit på för ytterligare två år i Pixbo Wallenstams herrlag i Svenska superligan.

Elitansvarig Kalevi Pessi tycker att det ska bli intressant att se hur Linus snabbhet på plan kan utnyttjas i kommande upplaga av Pixbo Wallenstams herrlag.


– Dessutom är Linus Andersson en av glädjespridarna i laget och väldigt professionell i sin inställning, säger Kalevi Pessi.

Herrlagets huvudtränare Jonas Eliasson poängterar också Linus fart.

– Linus är en lagspelare som har en grym speed under fötterna. Jag kommer att kunna använda honom både på mitten och på topp. Linus har dessutom varit given i boxplay där han har gjort det lysande.

Att Linus fortsätter i Pixbo Wallenstam känns väldigt bra då han förutom sina spelkvalitéer är väldigt omtyckt.

– Den främsta anledningen till att jag skrev på för två år till är att jag är väldigt revanschsugen efter de senaste åren. Man hoppas ju alltid på guld och för att nå dit behöver vi arbeta mer med detaljerna och anpassningsförmågan. Sedan jag debuterade har träningen utvecklats mycket, både i mängd och att vi nu har ett bredare tänk. Mina styrkor är att jag nu har en stor erfarenhet av spel i Svenska Superligan och att jag är stark defensivt. För framtiden skulle jag vilja utveckla mig mer offensivt och bli farligare, säger Linus Andersson.

Fakta #39 Linus Andersson Född: 9 april 1986 Position: Forward Moderklubb: Floda IBK Kom till Pixbo Wallenstam säsongen 2010/2011 SSL 2016/17:4 mål och 2 assist

Foto: Idrottsfoto, fri att använda