Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

Pixbo Wallenstam och Friskis & Svettis Göteborg skriver långt avtal

12 maj 2021 10:18
KLUBBEN

Vi är mycket glada och stolta över att Pixbo Wallenstam och Friskis & Svettis Göteborg har skrivit ett samarbetsavtal som sträcker sig över de tre kommande säsongerna. Friskis & Svettis har idag en anläggning i direkt anslutning till nya Wallenstam Arena.


Friskis & Svettis är idag en av Sveriges största gym- och friskvårdskedjor. Likt Pixbo Wallenstam är Friskis & Svettis medlemsstyrd förening och det är en av anledningarna att detta är en perfekt match. Friskis kommer bland annat från och med nästa säsong synas med företagslogo på Pixbo Wallenstams matchställ.

"Vi är mycket glada över att ha nått ett avtal. Att skriva avtal med Friskis betyder mycket för föreningen långsiktigt, från både elit till ungdom. Deras träningsanläggning ligger strategiskt väldigt bra och är i princip ”vägg i vägg” med nya Wallenstam Arena. Vi är också glada över det engagemang som Friskis hittills visat för att göra detta möjligt. Detta är ett bra avtal för båda parter där tanken är att Friskis & Svettis anläggning i Mölnlycke ska vara den naturliga mötesplatsen för både spelare, ideella ledare och medlemmar i föreningen", säger Anton Larsson, Marknadschef i Pixbo Wallenstam

Även Malin Boork, som jobbar med samarbeten & försäljning i Friskis är mycket nöjd över att knyta avtal med Pixbo Wallenstam.

"Känns så kul med två idrottsföreningar som vill göra mer och för varandra. Vi hoppas att Friskis kan bidra till Pixbos framgångssaga och samtidigt få in fler nya i vår träning." , säger Malin.

Pixbo Wallenstam har som mål att tänka långsiktigt när det kommer till partnersavtal. Att det därför skrivs ett långt avtal är något som båda parter är nöjda med.

"Både Pixbo och Friskis vill tänka långsiktigt och bygga något riktigt bra ihop. Efter dessa tre åren hoppas vi kunna förlänga och ta ytterligare steg i vårt partnerskap. På det stora hela tycker båda föreningarna att detta är en helt perfekt match", säger Anton.

En del i avtalet är att Friskis & Svettis kommer att ta fram erbjudanden till ungdomsspelare, ideella ledare, årskorstinnehavare och medlemmar. Mer info om detta kommer inom kort.