Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Måndag
08 Apr 1 match
Onsdag
10 Apr 1 match
Fredag
12 Apr 2 matcher
Söndag
14 Apr 1 match
Måndag
15 Apr 1 match
Onsdag
17 Apr 2 matcher
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match
Idag 2 matcher

Pixbo Wallenstam Innebandy söker 'Vikarierande administrativ chef' till kanslifunktionen

24 januari 2019 18:00
KLUBBEN

Pixbo Wallenstam Innebandy söker en vikarie för vår Administrativa chef på deltid (ca 50-80 %) under en begränsad tidsperiod från och med tidigast den 18 mars fram till den 30 november 2019. Möjligt med eventuell tjänstgöringsförlängning över årskiftet.

Tjänstgöringen genomförs i huvudsak under dagtid, men viss kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma.


I rollen ingår det adminstrativa ansvaret för föreningens kansliadminstration och ledning. Vidare ingår att vara föreningens tydliga kontaktperson i adminstrativa frågor för föreningens ledare, medlemmar och externa intressenter, och att i den rollen fördela frågeställningen till berörd funktion inom det egna ansvaret, till administrativt område eller annan person inom föreningen.

Följande kanslifunktionsområden med tillhörande ansvar och uppgifter i rollen:

Ekonomiadminstration Inköp- och beställningar Serie – och lagadministration Försäljningsadministration Lokal- och halladministration för lagens träningar och serier Stödfunktion vid föreningsaktiviteter Kontorsadministration

Våra krav- och förväntningar:

Du är en ansvarsfull person med ledaregenskaper och har stor adminstrativ vana. Du har ekonomisk kunskap och är administrativt kunnig i ekonomisystem med stor förståelse för siffror, kontouppföljningar och adminstration.

I rollen förväntar vi oss även att du är serviceinriktad, att du gillar att jobba i nätverk med många kontakter, och att du har stor förmåga att kommunicera genom att kunna uttrycka dig i både tal och skrift på ett professionellt sätt. Du har även erfarenhet av ideellt föreningsarbete.

Vi uppskattar dina insikter om föreningslivet och att du har förståelse för utmaningar som kan finnas med att arbeta och leda inom en föreningsorganisation där endast en liten del av de arbetande krafterna är anställda, medan den största delen av föreningsinsatserna utförs av ideella krafter. Tidigare erfarenheter av motsvarande roll eller styrelsearbete i annan ideell organisation är därför meriterande.

Vi förväntar oss även att du gillar människor och att samarbeta, samtidigt som du har hand om ”många bollar i luften” inom hela ansvarsområdet.

För mer information, välkommen att kontakta Pontus Carlsson/Adminstrativ chef, Fredrik Löfgren/Ordf Pixbo Wallenstam eller Ann-Sofie Lindh/Styrelseledamot Pixbo Wallenstam.

Kontaktuppgifter hittar du under följande länk: https://www.pixbo.se/om-pixbo/kontakt

Välkommen med din ansökan, senast den 26 feb, via mail till:

[email protected]