Onsdag
03 Mar 2 matcher
Fredag
05 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Måndag
29 Mar 1 match
Torsdag
08 Apr 1 match
Lördag
10 Apr 1 match
Tisdag
13 Apr 1 match
Fredag
16 Apr 1 match
Söndag
18 Apr 1 match

Weissbach förlänger kontraktet med Pixbo Wallenstam

31 mars 2021 09:39
SSL Herr

En av SSLs mest jagade spelare väljer att krita på nytt avtal med Pixbo Wallenstam. Vi är mycket nöjda med att Oskar Weissbach kommer spela i rödvitrandigt även nästa säsong.


Sin andra säsong i Pixbo Wallenstams Herrlag fick Weissbach sitt riktiga genombrott och smällde in 34 poäng i grundserien. Detta har gjort 20-åringen till en jagad spelare bland andra andra klubbar. Vi är därför mycket glada över att idag berätta att "Weiss" skrivit på nytt avtal med Pixbo Wallenstam.

"Att Weiss som en av SSLs mest jagade spelare väljer att fortsätta sin karriär och utveckling med Pixbo Wallenstam känns väldigt bra. Vi delar samma målsättning om att bli bäst vilket låg till grund för ett nytt avtal. Med sin kreativitet med boll och stora vilja att bli bäst gör Weiss till en mycket viktigt del i Pixbo Wallenstams lagsammansättning både på kort och lång sikt." - Säger sportchef för herrlaget Rikard Jonsson

Även Weissbach är nöjd med sitt nya avtal.

Varför väljer du att förlänga kontraktet med Pixbo Wallenstam?

Har fört dialog med Rikard ett bra tag nu och vi båda var eniga om vad som behöver göras till kommande säsonger. Efter våra möten och när kontraktet lades på bordet var det ett ganska solklart val från min del. Pixbo Wallenstam har varit mitt hem de senaste 6 åren och har en stor del i varför jag är den spelaren jag är idag. Jag anser att Pixbo är på en väldigt intressant resa med en generationsväxling och ny arena. Den resan vill jag vara med på.

Precis som du säger flyttar vi nästa säsong in i Nya Wallenstam Arena, vad tror du det kommer att betyda?

Det är vad föreningen har behövt ett bra tag nu. Vi kommer att växa enormt och bli mer attraktiva. Detta visar bara att det inte finns några hinder för att Pixbo kan fortsätta jobba mot att bli en ledande innebandyförening i Sverige.

Grattis till det nya kontraktet och lycka till nästa säsong!

Tack så mycket!

Sedan tidigare har ett gäng herrspelare valt att skriva på nytt aval inför nästa säsng. Anton Eriksson, John Hedlund, Filip Wramdemark, Fabian Lindbäck och nu då Oskar Weissbach.